Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning heeft het allemaal: een onderhoudsvriendelijke tuin, parkeergelegenheid voor twee auto’s, vier slaapkamers, knapperend haardvuur in de woonkamer, stoere visgraat eikenhouten vloer, een mooie badkamer met ligbad en een keurige staat van onderhoud. Aan de voorzijde kijk je uit op een plantsoen met bomen; de achtertuin profiteert dankzij de ligging op het westen optimaal van de zon.

De woning staat in de rustige, kindvriendelijke woonwijk Zuidwijken waar je profiteert van de vele voorzieningen op loop-/fietsafstand. Aan de Brink is een buurtwinkelcentrum met een supermarkt en aan de overzijde van de Harenbergweg zijn meerdere basisscholen en een kinderboerderij. De bushaltes bieden een goede verbinding met het busstation/centrum van Zutphen en het station van Vorden. De uiterwaarden en de IJssel nodigen uit voor een wandeling; het is fijn wonen in Zuidwijken!

Indeling:
Begane grond:
Via de leuke voortuin kom je bij de overdekte entree van deze woning. De hal is ruim en heeft veel lichtinval, een mooie radiatorombouw, garderobenis en een gestoffeerde trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de berging, keurige toiletruimte, meterkast en de woonkamer.
De woonkamer straalt huiselijkheid uit. De mooie visgraat gelegde eikenhouten vloer, het mooie lichtinval, de openslaande deuren naar de achtertuin en de schouw met allesbrander maken de woonkamer tot een fijne leefruimte. Dankzij de hoekligging is er een raam in de zijgevel en de woonkamer is goed in te delen met een ruim zitgedeelte bij het knapperende haardvuur en een lange eettafel met uitzicht op de achtertuin.
De open keuken heeft een nette keukenopstelling met onder- en bovenkasten, veel werkruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Dankzij de slimme indeling heeft de open keuken wel de ruimtelijke beleving en beperkte inkijk vanuit de woonkamer.

Eerste verdieping:
Via het trapgat naar de tweede verdieping profiteert de overloop van lichtinval. Er zijn drie slaapkamers op deze verdieping waarvan één als hoofdslaapkamer in gebruik is. De eigenaren hebben ruime vaste kasten met schuifdeuren gemaakt op deze verdieping; genoeg ruimte voor je garderobe.
De badkamer is modern en hoeft niet verbouwd te worden. De wanden zijn geheel betegeld, het plafond heeft inbouwverlichting en de ruimte is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, toilet en een wastafel met een spiegelkast. De vloer heeft behaaglijke vloerverwarming; aan alles is gedacht.

Tweede verdieping:
Volop ruimte op de tweede verdieping en dankzij de vaste trap uitstekend bruikbaar. Je komt allereerst op de overloop met de opstelling van de cv-ketel, mechanische ventilatie en de wasmachine. De overloop heeft een groot dakraam, een vaste kastenwand met schuifdeuren en is nu in gebruik als logeerruimte.
Vanaf de overloop is de vierde slaapkamer bereikbaar; goed in te delen met een tweepersoonsbed en een garderobekast. Het plafond heeft inbouwverlichting en er zijn twee ramen (zij- en achtergevel). Keurig verzorgd en veel meer ruimte dan de buitenzijde van de woning doet vermoeden!

Exterieur:
De woning heeft een verzorgde voortuin met een carport, waardoor het zoeken naar een parkeerplaats tot het verleden behoort. Er kunnen zelfs twee auto’s op eigen terrein geparkeerd worden; een luxe. De berging aan de voorzijde is een prima plek voor je fiets(en). Links van de woning is een zijtuin met een lage schutting en diverse beplanting.
Als tuinieren niet je hobby is, dan ben je hier aan het juiste adres. De houten schuttingen zorgen voor een degelijke, onderhoudsvriendelijke erfafscheiding en grasmaaien behoort tot het verleden dankzij het kunstgras. De borders, deels verhoogd, hebben diverse beplanting en op het terras kun je heerlijk genieten van de zon of de schaduw onder het uitvalscherm. De tuin ligt op het westen; perfect voor de middag- en avondzon.

Bijzonderheden:
- Deze hoekwoning heeft spouwmuurisolatie; de houten kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas
- Verwarming en warm water via een cv-ketel
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein; waarvan één onder de carport
- Onderhoudsvriendelijke, zonnige tuin op het westen
- Keurig bewoonde, goed onderhouden hoekwoning met veel lichtinval

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

498 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

225 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

95 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Op loopafstand van de IJssel.

 

Parkeerruimte voor 2 auto's op eigen grond. Dus altijd parkeren!

 

Op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen en stadscentrum.

 

Gezellige buurt (buren waar je op kunt rekenen, veel groen in de omgeving en een heerlijk huis om in te wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's