Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 675.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op riante kavel van 2.090m² gelegen vrijstaande semi-bungalow met oprijlaan voorzien van elektrisch toegangshek. De woning is rondom omgeven door bollenvelden met prachtig vrij uitzicht en grenzend aan water dat in verbinding staat met het Oosterduinse meer. De locatie, op slechts 15 min. van het strand en nabij de N206, biedt een optimale toegang tot deze centrale verbindingsweg door de Bollenstreek. Bouwjaar 1975, woonoppervlakte 173m², inhoud 600m³.

Indeling:
Overdekte entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte, garderobekast, berging met aansluiting voor wasapparatuur, toegang tot kantoor/ berging waar eenvoudig een slaapkamer gerealiseerd kan worden. L-vormige woonkamer met radiatorombouwen en schuifpui naar de zonnige tuin. Sfeervolle woonkeuken met L-vormige keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot het terras en de berging. Vanuit deze berging heeft u weer toegang tot een 2e berging. De 3e berging is bereikbaar vanaf het terras en is voorzien van opstelling c.v. combiketel.

Etage:
Ruime overloop, 1e riante (ouder)slaapkamer over de gehele breedte met walk-in closet. Grote badkamer met hoekbad, wastafelmeubel, douchecabine en wandcloset. Voorts nog 2 ruime slaapkamers.

De woning is gelegen in het buitengebied van Noordwijkerhout doch met alle faciliteiten op korte afstand. Het comfort van “buiten wonen” gaat zeker op voor deze woning.

Garantiewoning= bouwtechnische keuring+ garantieverzekering.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

173 m²

Perceeloppervlakte

2090 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Uitzicht Rust. Veel ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's