Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 397.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer ruime helft van dubbel woonhuis met stenen garage en houten berging gelegen in een geliefde wijk in Apeldoorn op fietsafstand van het centrum. Met een ruime living, een nette keuken, zes slaapkamers, een nette badkamer en diepe tuin waar je kunt genieten van de ochtend-,middag- en avondzon.

Indeling: entree, ruime hal met garderobe, toilet en meterkast, grote L--vormige woonkamer met erker, open haard en vaste kastenwand, nette keuken met magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasserkoelkast, koel-/vriescombinatie en 5-pits Boretti gasfornuis met oven, bijkeuken met kastruimte en aansluitingen wasapparatuur.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan een met vaste kastenwand en een met wastafel, verzorgde geheel betegelde badkamer met douche, wandcloset en wastafel.

2e verdieping: overloop met berging en opstelling c.v.-ketel, slaapkamer en slaapkamer met dakkapel.

Zodra het zonnetje zich weer laat zien verhuist het zondagochtend ritueel naar buiten, want deze tuin laat je heerlijk genieten van de zomerochtenden! Door de diepe tuin is ook in de middag en de avond de zon volop in beeld. Het geheel is keurig aangelegd, met bestrating, gazon en borders. Bij de woning is naast de garage ook nog een grote houten berging.

De woning ligt midden in de prettige woonwijk 't Loo met de Kroondomeinen slechts op loopafstand, evenals het mooie paleispark. Ook verschillende winkels en scholen liggen in de buurt. Tevens heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van de A50 en A1.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben indertijd deze woning gekozen vanwege de unieke plek in Apeldoorn en het feit dat het voor een jong gezin een praktische woning is. Veel ruimte in en om het huis, goede verbindingen voor auto en openbaar vervoer. De kinderen konden uitgebreid spelen in de achtertuin, terwijl we zo in de stad (het centrum) waren en ook zo in de bossen. Aan deze kant van Apeldoorn zijn veel sportmogelijkheden, pretpark Julianatoren en de Apenheul. De woning biedt veel ruimte en is gemakkelijk te onderhouden. We hebben uitgebreid (de erker) en vernieuwd waar dit nodig was en dan gekozen voor praktisch, maar ook mooi en degelijk. Het is een fijn huis om in te leven: van slaapfeestjes en kinderpartijtjes tot 21-diners en sportploegovernachtingen, alles kan er in.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

459 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Door volwassen bomen in onze tuin en die van buren is er veel privacy, veel groen en toch veel zon.

 

Er is weinig geluidsoverlast als je in de tuin zit; vaak is het zelfs gewoon stil.

 

Je loopt in tien minuten naar het park van paleis het Loo; de Kroondomeinen, met reeën, everzwijnen en edelherten, zijn in 5 autominuten te bereiken.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner