Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 129.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze verrassend ruime twee-onder-een-kapwoning met maar liefst 5 (!) slaapkamers is gelegen aan een rustige straat in de sfeervolle wijk 'Achter de Hoven' op korte afstand van het stadscentrum met z'n vele voorzieningen.

Via de voortuin kom je bij de entree van de woning. In de hal is de meterkast met 7 groepen met aardlek en glasvezelaansluiting. Via de hal kom je in de woonkamer met aan de voorzijde een erker met veel lichtinval en aan de achterzijde een groot raam met uitzicht op de tuin. De keuken is half open welke in de uitbouw is gerealiseerd en heeft een groot raam naar de tuin. De keuken is voorzien een inloopkast, koelkast, vriezer,vaatwasser, gasfornuis met 4 gaspitten, afzuigkap, oven, magnetron en een wasmachine aansluiting. Via de keuken kom je in de bijkeuken met opstelling van de cv ketel (remeha 2011, eigendom) voor de droger en toegang tot de tuin.

De tuin is gelegen op het zuid oosten en is geheel betegeld en heeft een eigen achterom.

Op de eerste verdieping heb je de overloop met een vaste kast en vaste trap naar de zolder. In totaal zijn er drie slaapkamers op de verdieping. De badkamer heeft een bad met douche, een wastafel en een deur naar het platte dak van de keuken. De grote slaapkamer aan de voorzijde en de slaapkamer aan de achterzijde hebben beide vaste kasten.
Via de vaste trap kom je op de zolderverdieping welke aan de voor- en achterzijde een dakkapel heeft. De zolder heeft twee slaapkamers. En de gehele zolder is voorzien van dubbelglas.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ons huis aan de Bernhardus Bumastraat 4, is een heerlijk groot huis (5slk!). Voor iedereen een eigen kamer. Binnen 10 minuten lopen ben je zo in het centrum van de stad. Heerlijk wandelen in het Potmarge park achter ons.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1937

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

411 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

40 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's