Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RUIMTE, PRIVACY & LOCATIE zijn de speerpunten van deze verzorgde en comfortabele gezinswoning.
Het geschakelde woonhuis is gesitueerd op steenworp afstand van het Maximapark en heeft een mooie diepe achtertuin met veel zon en privacy. U beschikt tevens over een privé parkeerplaats op het terrein gelegen achter de woning, een prachtige veranda en riante houten berging.
Gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke straat in de jonge woonwijk ’t Zand, dichtbij alle voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, sportvelden en uitvalswegen.
Al met al een ruime woning die zeker een bezoek waard is!

De aanwezige voorzieningen in de buurt zijn absoluut TOP te noemen; scholen, sportverenigingen, kinderopvang, speeltuinen en Het Lint dat door het Maximapark loopt zijn allen op loopafstand. Op Het Lint kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen, skeeleren en hardlopen.

Woonoppervlakte: circa 160 m2;
Excl. berging van circa 25 m2;
Inhoud: circa 500 m3;
Perceel: 240 m2;
Bouwjaar: 2006.

Indeling:

Begane grond: Ruime entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, en een modern toilet. De riante woonkamer is tuingericht en v.v. grote raampartijen, openslaande deuren en leistenenvloer. Het plafond is strak gestuct met plafondplint, wat het geheel af maakt. Aan de voorzijde treft u de grote woonkeuken met fantastische raampartijen en openslaande deuren naar de diepe voortuin. De ruime keuken is voorzien van inbouwapparatuur; koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Ook is er een trapkast.
De achtertuin is zonnig te noemen, is ruim 12 meter diep en beschikt over een achterom en een ruime berging van circa 25 m2. Hier is elektra en verwarming aanwezig. Aan de woning is een prachtige veranda gemaakt waar u heerlijk in de schaduw van de tuin kunt genieten. Tevens bevindt zich hier een wateraansluiting. Vanwege de diepte heeft de tuin gedurende de hele dag zon en schaduw. Via het achterom bereikt u het binnenterrein met een eigen parkeerplaats.

Eerste verdieping: Overloop met aangrenzend 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid voor 3) en een moderne badkamer v.v. een grote inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Toilet is apart. De gehele verdieping is voorzien van laminaat. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon met openslaande deuren. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is tevens ruim te noemen en kijkt mooi uit over het pleintje aan de achterzijde.

Tweede verdieping: Zeer grote open zolderruimte. In te delen naar ieders wens. Tevens bevindt zich hier de berging/wasruimte. De gehele verdieping is voorzien van marmoleum.

Bijzonderheden:
* De woning is volledig geïsoleerd;
* De woning is gebouwd onder GIW garantie;
* Hoge plafonds en grote raampartijen;
* Eigen parkeerplaats op binnenterrein;
* Grote houten berging is gefundeerd op heipalen en voorzien van elektra en verwarming;
* Verwarming en warm water via stadsverwarming;
* Prachtige veranda met wateraansluiting;
* Meterkast 8 groepen + 2 aardlekschakelaars;
* Actieve VVE voor het binnen-parkeerterrein;
* Oplevering in overleg.

Kortom: Een fantastisch ruim huis, welke zeer de moeite waard is om eens te komen kijken.
Ruimte in overvloed!
U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

99 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's