Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NAGENOEG GEHEEL GEMODERNISEERDE KARAKTERISTIEKE 2/1 KAPWONING MET TUINBERGING EN VERANDA OP EEN PERCEEL VAN 275 M² GELEGEN OP EEN MARKANTE GEREVITALISEERDE LOCATIE, ZOWEL DICHTBIJ HET CENTRUM, DE HAVEN, DE NOORDKADE EN UITVALSWEGEN NAAR DE SNELWEG.

Oorspronkelijk bouwjaar 1938, algehele renovatie vanaf 2014. De inhoud van de woning (maatvoering conform meetrapport NEN 2580:2007) bedraagt 530 m³ met een woonoppervlakte van 140 m². De tuinberging/hobbyruimte heeft een gebruiksoppervlakte van 24 m². Het perceel is 275 m² groot.

Deze jaren '30 woning heeft nog wel de charmante "looks" van vroeger maar is aan de binnenzijde grondig gerenoveerd en voorzien van een moderne eigentijdse indeling en uitstraling! Denk hierbij aan een nieuwe keukeninrichting, toiletruimte en badkamer, tegelvloer met vloerverwarming, gestukadoorde wanden en plafond, nieuwe binnendeuren, tuinaanleg etc.. Ook is de woning inmiddels voorzien van vloerisolatie (met comfortabele vloerverwarming), spouwisolatie, dubbele beglazing en dakisolatie. Met de grondige renovatie is ook de elektrische installatie, de cv-installatie inclusief airco's met warmtepompen en het complete leidingwerk voor gas/water en gescheiden riolering vernieuwd. Verder is er een zonneboiler (240L) met zonnecollectoren toegevoegd om het warm water en de vloerverwarming voor te verwarmen. De woning heeft door de diverse verbeteringen inmiddels energielabel C.
Kortom een woning om zo te betrekken!

Indeling:
Entree, vernieuwde meterkast met alarmsysteem, toiletruimte met vrijhangend closet, trapopgang naar boven. Vervolgens komt u in de heerlijk lichte woonkamer (ca. 42 m² groot) welke luxe is afgewerkt. De vloer is er tot op het zand uitgehaald en vernieuwd met isolatie, beton, vloerverwarming en als afwerking een fraaie tegelvloer. Aan de achterzijde zijn er openslaande tuindeuren naar de tuin aangebracht. De wanden zijn strak gestukadoord en ook het plafond is strak afgewerkt, extra geïsoleerd en voorzien van inbouwspots en ingebouwde airco. Onder de trap treft u een praktische kelderkast. De keuken is verplaatst naar de aanbouw waardoor er een heerlijke lichte open leefruimte is ontstaan. Deze moderne keuken in hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Aan het verlengde aanrechtblad kunnen enkele krukjes gezet worden. Achter de keuken is een praktische geheel betegelde wasruimte gemaakt met de witgoedaansluitingen op hoogte. Via een hal is vervolgens een aparte toiletruimte en de badkamer bereikbaar. Ook is er toegang tot de tuin. De luxe toiletruimte is deels betegeld en voorzien van wandcloset en fontein. De luxe badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, wastafel en inloopdouche. Ook hier heeft u het comfort van vloerverwarming.

1e Verdieping:
Via de overloop zijn 3 slaapkamers bereikbaar van respectievelijk 10.2 - 13.5 en 7 m² groot waarvan de grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Via de kleine slaapkamer is er een deur naar het platte dak. Boven de badkamer is namelijk nog een bergzolder en cv-ruimte. Hier treft u de opstelling van de nieuwe combiketel (Nefit trendline HR 2015), de unit voor mechanische ventilatie welke ook in 2015 is vernieuwd en de zonneboiler.
Via een vaste trap komt u op de 2e Verdieping:
Hier is naast bergruimte nog een mooie ruimte van ca. 16 m² voor een 4e slaapkamer voorzien van dakraam. Het dak is van binnenuit na geïsoleerd.

De tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd met sierbestrating, een plantenborder en een fraai overdekt terras. Rondom staan houten schuttingen. U heeft hier veel privacy!

Tussen de woningen van nummer 61 en 63 is een wederzijds recht van overpad gevestigd zodat het voor liefhebbers mogelijk is om de tuin en berging achterom te kunnen bereiken. De voormalige garage is thans in gebruik als bergruimte/hobbyruimte en is voorzien van een eigen cv-ketel (Intergas bj. 2012) met radiatoren, elektra/internet/cai. Het platte dak van de garage (voorzien van lichtkoepel) en de aanbouw is in 2015 vernieuwd.

KORTOM EEN ZEER FRAAIE KARAKTERISTIEKE EN TOCH MODERNE WONING, VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN OP EEN MARKANTE LOCATIE, ZEKER EEN KIJKJE WAARD!

Vraagprijs: € 275.000 ,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dichtbij de noorde kade waar veel winkels zijn En een bioscoop en theater waar altijd veel te beleven valt”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

275 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

275 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij de noordkade energie zuinig en zonnige tuin

 

Noordkade tuin zon

 

Zonnige tuin energie zuinig veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's