Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk, zo'n ruime eengezinswoning als deze aan de Roze-ven in Wormer, waar al zoveel aan gedaan is dat je er eigenlijk zó in kunt! Vier slaapkamers waarbij in 1 een ligbad is geplaatst, is toch ideaal voor drukke ouders om zich terug te kunnen trekken en een lange vermoeiende dag van zich af te laten glijden! Of deze kamer wordt geannexeerd door de jeugd, dat kan natuurlijk ook. Dat is dan meteen het enige punt waar omzichtig mee omgesprongen dient te worden. Wie krijgt welke kamer?

De ligging van de Roze-Ven in Wormer is aan de rand van de bebouwing. Aan de overkant van het wandelpad - géén verkeer voor de deur! - ligt een brede sloot waar een bootje kan worden aangemeerd. Dit doorgaande vaarwater voert naar het avontuurlijke veenweidegebied rond de Engewormer. Hadden we het woord 'paradijs' al gebruikt? Sporten, avonturen beleven, verkeersveiligheid, kinderen van alle leeftijden in de buurt... En we weten allemaal, als de kinderen het naar hun zin hebben, genieten de ouders. Paradijs lijkt ons dus wel van toepassing hier.

Voor ouders gelden vaak ook andere eisen. Locatie: vlakbij het centrum van Wormer, alle voorzieningen onder handbereik: check. Ligging: vrij, geen woningen aan de voorzijde, geen inkijk aan de achterzijde: check. Bereikbaarheid: 20 autominuten naar de Ring A10: check. Openbaar vervoer: 9 minuten fietsen naar NS station Wormerveer: check. Alle o zo belangrijke randvoorwaarden zijn dik voor mekaar dus!

De woning ziet er opvallend verzorgd uit waarbij de juiste mix tussen modern comfort en rustieke gezelligheid is gevonden. Glas-in-lood deuren voor de benedenverdieping maar ook fraaie design radiatoren en strakke wandafwerking. Hedendaags gemak in de halfopen keuken maar dan wel uitgevoerd in de stijl die tijdloosheid weerspiegelt. De overkapping aan de achterzijde van de woning is en blijft altijd hip. Lange zomeravonden, de tuin ligt op het westen, kan hier genoten worden van het buitenzijn.
Boven zijn vier slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen. Op de tweede verdieping is een ligbad geplaatst, buiten de badkamer op de eerste etage. Boven de tweede verdieping is nog een zoldervliering terwijl overal het dakafschot gebruikt is om

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en diepe trapkast. Doorzonwoonkamer met rookkanaal voor houtkachel (eventueel ter overname), glas-in-lood binnendeuren en brede laminaatvloer. Afgesloten trapopgang. Half open keuken met water-schiereiland (inbouwvaatwasser en gootsteen met eengreeps mengkraan) en overige inbouwapparatuur als koelkast, vierpits gaskookplaat en rvs combi-oven. Wasemkap in klassieke schouw. Bijkeuken in aanbouw met aansluitingen wasmachine en -droger en in zelfde stijl als de keuken uitgevoerde bovenkastruimte. Achterdeur naar overkapping/ veranda. Beschutte en fraai betegelde achtertuin op het westen met stenen schuur en achterom.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. 3 Slaapkamers waarvan 1 met toegang tot bergruimte achter dakbeschot. Badkamer met vloerverwarming, douchecabine, luxe wastafelmeubel met kasten, spiegel en geïntegreerde verlichting, tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met vlizotrap naar zolderverdieping, opstelling CV-installatie en diepe bergkast. 4e Slaapkamer met dakraam, bergruimte achter knieschot en ligbad.
Derde verdieping: bergvliering.

Bijzonderheden:
- inhoud 392 m3;
- perceelgrootte 123 m2 eigen grond;
- berging met dubbele deur (geschikt voor motor);
- fijne veranda voor lange zomeravonden;
- vrij uitzicht voor, geen inkijk achter;
- wandelpad en doorgaand vaarwater voor de deur;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

392 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de zomer tot 20.00 uur lekker in de zon kunnen zitten.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's