Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Deze heerlijke en prachtig gelegen eindwoning ligt op een super mooie plek nabij het strand in het zeer gewilde Almere Haven. Met een fantastisch vrij uitzicht vanuit diverse hoeken van de woning zie je de dijk liggen. Wat is heerlijker dan op een zwoele zomeravond nog even naar het strand te lopen voor een heerlijke duik of wandeling. De Wierden is een unieke wijk , gelegen nabij water en natuur en gekenmerkt door rust en ruimte. De uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht liggen op een aantal autominuten en het dorpscentrum van Almere Haven zelf met handige winkels en de gezellige terrassen aan de havenkom liggen op loopafstand van deze woning.

Het kan in Almere. En in deze woning kan het zeker!
Het woningaanbod in Almere en specifiek in Almere Haven wordt steeds beperkter. Deze woning is uniek binnen het aanbod en moet je zeker komen bekijken. Wees er snel bij! Je zult verrast worden door deze veelzijdige, ruime en lichte woning.
De beneden verdieping is zeer ruim zodat je er eenvoudig met een groot aantal mensen kan zitten. De vorige eigenaar heeft alle houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Dus geen schilderwerk meer en nauwelijks onderhoud. De vrij complete keuken met vrij uitzicht en de zonnige achtertuin op het Zuiden zorgen ervoor dat alles in balans is. De berging aan de zijkant van de woning is meer dan ruim en geeft veel opbergmogelijkheden.

Kom kijken in deze woning en beleef het!

Omschrijving
Entree, hal/garderobe, moderne meterkast (met nieuwe stoppen groep, glasvezel en een slimme meter), ruim toilet, living met toegang naar de achtertuin met houten tuinhuis, georiënteerd op het Zuiden en via achterom bereikbaar.
• De vrij complete L-keuken in lichte kleurstelling aan de voorzijde van de woning is voorzien van koelkast, vriezer, fraai aanrechtblad, oven/magnetron combinatie, gasfornuis en afzuigkap,
• De gehele benedenverdieping is voorzien van een prachtige en kwalitatieve stenen vloer,
• Dichte trap vanuit de hal naar de 1e verdieping, met trapkast/voorraadkast.

Eerste verdieping
Overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een houten parket vloer,
• Overloop met recent vervangen lichtkoepel, waardoor veel lichtinval ontstaat en cv ketel (2017, eigendom, plus 10 jaar garantie))
• Slaapkamer 1: masterbedroom aan de achterzijde met houten parket vloer, (waren voorheen 2 slaapkamers)
• Slaapkamer 2: aan de voorzijde met houten parket vloer,
• Slaapkamer 3: aan de voorzijde, nu in gebruik als werkkamer,
• Slaapkamer ramen in draai-kiep uitvoering naar binnen toe,
• Complete badkamer in lichte kleurstelling voorzien van 2e toilet, wastafelmeubel, whirlpool en radiator.

Tuin
Heerlijke tuin gelegen op het Zuiden met een achterom. Dankzij de prachtige en luxe overkapping die recent (2015) geplaatst is, kun je heerlijk in de tuin zitten. Of het nu zeer warm is of regent, de overkapping is een uitkomst en geeft extra mogelijkheden om vaker buiten te genieten.

Bijzonderheden:
• Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen
• Gunstige ligging met voldoende parkeergelegenheid
• Gelegen op steenworp afstand van het Gooimeer en het Surfstrand
• Nieuwe en luxe overkapping in de tuin, bouwjaar 2015.

AANVAARDING IN OVERLEG

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

341 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Strand én hoofdstad dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's