Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtige hoekwoning met enorme tuin aan het water!

De woning is centraal gelegen bij een recreatiepark, winkelcentrum Waterlandplein en Boven 't Y. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zonder meer goed te noemen, denk aan de toekomstige Noord-Zuid lijn, bussen en met de auto of de fiets ben je in een mum van tijd in het centrum. Gratis parkeren voor de deur is geen probleem.

Met de fiets is de pont overigens snel bereikbaar en heb je een uitstekende verbinding met het Centrum. Terwijl Noord zelf van alle gemakken voorzien is. Hippe eet- en drinkgelegenheden, culturele bezienswaardigheden, sportaccommodaties en een dagelijks groeiend aanbod aan trendy bedrijven en winkels. Maar ook voor de kleintjes is alles dichtbij. Een basisschool en speeltuin zijn op loopafstand van de woning te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fontein. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een landelijke uitstraling. Vanuit de keuken kom je in de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht verder is de woonkamer voorzien van vloerverwarming en een schuifpui die toegang verleend naar de tuin op het westen.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee volwaardige slaapkamers en de badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel.

2de Verdieping:
Op de tweede verdieping kom je op de open zolder waar op dit moment één slaapkamer is, maar waarvan gemakkelijk twee slaapkamers gemaakt zouden kunnen worden. Verder is er op deze verdieping een CV-ketel en de witgoedaansluiting.

Buiten:
De achtertuin is bereikbaar via een schuifpui in de woonkamer en ligt op het westen. Niet geheel onbelangrijk is om te melden dat de tuin maar liefst 26 meter diep is en is gelegen aan het water! Je kan een bootje aan leggen en met mooi weer heerlijk gaan varen. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid in de straat en ook is er een berging voor o.a. fietsen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 108 m2 (NEN 2580 gemeten)
- Woonkamer met schuifpui naar de tuin
- Voorzien van dakkapel
- Centrale ligging
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2035
- Jonge en kindvriendelijke woonwijk
- Grote tuin (26 m diep) op het westen
- Vrij parkeren
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

212 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

184 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

180 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

uitzicht op het park open verbinding met de boot nar het ij. rustiek wonen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's