Verhuurd

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 1.695,- p.m.
Status: Verhuurd

Omschrijving

Wilt u wonen op een prachtige locatie in “Oud Borne”, met alle gemakken van de dorpskern binnen handbereik?
Op deze unieke locatie is een karaktervolle, vrijstaande woning met garage gerealiseerd. Nostalgische feeling en toch het comfort van een nieuw woonhuis. Royale woonkamer en woonkeuken met openslaande tuindeuren, ruime slaapkamers etc.

Indeling:

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. Royale living met openslaande deuren naar de tuin en sfeervolle houtkachel. De woonkamer van circa 43 m2 is licht door de vele ramen en heeft een fraai uitzicht op de tuin en de voorgelegen straat.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkeuken, waar een inbouwkeuken met inbouwapparatuur is geplaatst (17.5 m2). Ook hier treffen we weer openslaande deuren naar het terras. De bijkeuken van circa 6 m2 is tevens vanuit de keuken te bereiken en voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de tweede bijkeuken/achterentree is er toegang tot de tweede tuin, waarin de garage is geplaatst.

Eerste verdieping:
Overloop met vide, vlizotrap naar de zolderberging en vaste kast met plaatsing van de CV-ketel en mechanische ventilatie-unit, badkamer en drie slaapkamers, waarvan er één is voorzien van een vaste kastenwand.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, toilet en twee wastafels.

Tweede verdieping:
Deze ruimte doet dienst als bergzolder.

De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 600 m3 en het perceeloppervlak bedraagt 385 m2.
Van de huurder wordt een waarborgsom ter grootte van één maandhuur gevraagd, de minimale huurperiode is twee jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dekkers Garantiemakelaars, bereikbaar onder telefoonnummer 074 - 291 57 00.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2013

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

385 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's