Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een ruime eindwoning in de populaire woonwijk Westerkoog met mooie lichtinval, een ruime voor- en achtertuin én een woning waar je nog je eigen draai aan kunt geven.

In de basis is deze woning uitstekend, evenals de ligging en de locatie.

Deze keurig onderhouden woning beschikt over een tuin aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, waardoor deze niet alleen zon en schaduw in overvloed biedt, maar ook veel privacy. Het zijraam laat nog een overvloed aan licht en zon binnen, iets wat direct opvalt als je binnen bent. Het met borders en volwassen bomen omzoomde terras spreekt tot de ruimtelijke verbeelding. Vanuit de woonkamer en de keuken is direct zicht op de riante tuinen. De berging met overkapping is via de achtertuin op het westen bereikbaar. Via het achterom is er een uitgebreide speelplaats bereikbaar voor de kinderen. Ideaal toch?!

De indeling van deze woning is traditioneel: de living met open haard aan de achterzijde van de woning, de eethoek en open keuken aan de voorkant. De open keuken met inbouwapparatuur heeft een lichte uitstraling en een groot werkoppervlak rondom.

Zoals we in de inleiding al aangaven, de basis van deze woning is uitstekend. De nieuwe bewoners bepalen zelf in hoeverre zij gaan aanpassen of vervangen. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een ruimte die bijvoorbeeld ideaal is voor een inloopgarderobe of zelfs na het plaatsen van een dakkapel geschikt is als slaapkamer, de badkamer is netjes en voorzien van douchehoek, hangend toilet, wastafel verwerkt in lang blad en wasmachine-aansluiting. De zolderverdieping biedt een derde, riante, kamer die op dit moment ingericht is als bar, maar ideaal is voor een 3e slaapkamer, de overloop is erg ruim en met wat inbeelding is hier zelfs nog een vierde kamer van te maken. De CV-installatie is ook op zolder terug te vinden.

Indeling.
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Straatgerichte keuken met zijraam en inbouwapparatuur (de combioven werkt niet optimaal meer). Woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de achtertuin op het westen met achterom, stenen berging en overkapping.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 2 ruime slaapkamers en een aparte bergruimte. Geheel betegelde en van hulpmiddelen voorziene badkamer met douchehoek, wastafel en tweede toilet.
Tweede verdieping: royale overloop met opstelling CV-installatie, mechanische ventilatiebox en 3e slaapkamer. Bergkasten achter het knieschot.

Ligging:
De straat Turfakker in wijk Westerkoog ligt heel gunstig ten opzichte van de vele voorzieningen in de wijk. Rustig, verscholen achter de bomen in het autoluwe woonerf, maar toch vlak aan de doorgaande weg. In de wijk vinden we het overdekte winkelcentrum waar we, naast supermarkten, verswinkels en speciaalzaken vinden. De (para-)medische voorzieningen zijn eveneens uitstekend, net als de sportaccommodaties en, hoe kan het ook anders in een kindvriendelijke wijk, basisscholen en kinderopvang. De perken en parkjes, pleintjes en speelveldjes larderen de wijk terwijl een wandelpad dwars door de omringende natuur voert. Met de fiets bereik je binnen een kwartier zowel de binnenstad van Zaandam als de Zaanse Schans, en vind je cultuur in al haar facetten.

Ook voor Amsterdamse gezinnen die ruimer willen gaan wonen is deze woning qua ligging zeer aantrekkelijk: reistijd van voordeur tot Amsterdam Centraal Station in totaal 25 minuten!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 112 m2;
- Inhoud 395 m3;
- Perceelgrootte 152 m2 eigen grond;
- Voor- en achtertuin, veel privacy;
- Westerkoog: kindvriendelijke en verkeersveilige woonwijk;
- NS-station Koog Bloemwijk op korte afstand;
- Snel op te leveren, aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

395 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Vanuit de zolderkamer zicht op het mooie polderlandschap

 

Wandelmogelijkheden om de hoek

 

Veel ruimte die nog ingevuld kan worden naar eigen inzicht.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's