Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE TUSSENWONING MET AANBOUW, TUIN EN BERGING MET VERANDA GELEGEN IN RUSTIGE OMGEVING MET OP LOOPAFSTAND WINKELS EN SCHOLEN. CENTRUM IS BINNEN 5 FIETSMINUTEN TE BEREIKEN. MOGELIJKHEID VOOR PRAKTIJK AAN HUIS IS AANWEZIG.

Bouwjaar 1966 en aanbouw uit 1992. Verder is de woning in de afgelopen 10 jaar grondig verbouwd en gerenoveerd. Zo zijn in deze jaren een groot aantal kozijnen vervangen, ketel vernieuwd, platte daken vervangen, goten en afvoeren vernieuwd, elektriciteit aangepast, vloeren vervangen door laminaat op de verdiepingen en fraaie betonvloer met vloerverwarming op de begane grond, wanden en plafonds gestukadoord, rolluiken gehangen, dak geïsoleerd, toilet vernieuwd, luxe keukeninrichting geplaatst etc. Totale inhoud van de woning is ca. 415 m³ en het perceel is 197 m² groot. KORTOM EEN INSTAPKLARE WONING!

Indeling:
Hal met fraaie betonvloer voorzien van vloerverwarming. Deze vloer loopt door over de gehele benedenverdieping. In de hal is de meterkast en keurige toiletruimte met wandcloset. In de voormalige keukenruimte is nu een praktijkruimte. Deze ruimte is ook ideaal als werk- of speelkamer te gebruiken. De woonkamer is ruim van opzet en modern afgewerkt met strak gestukadoorde wanden en plafond met lijst. Aan de achterzijde is een flinke uitbouw met schuifpui naar de tuin. In deze aanbouw is in 2016 ook een nieuwe luxe keukeninrichting geplaatst met 5 pits gaskookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser, combi oven/magnetron en Quooker. Vanuit de keuken is er direct toegang tot de tuin.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers hebben nieuwe raamkozijnen en rolluiken. Op de vloeren ligt laminaat en ook hier zijn de wanden strak gestukadoord. De badkamer beschikt over een groot hoekbad met douchemogelijkheid, wandcloset en wastafel. Met een vaste trap is toegang tot de 2e verdieping. Hier zijn op de overloop de aansluitingen voor het witgoed en hier hangt de Remeha combiketel uit 2011. Op deze verdieping is nog een 4e slaapkamer met laminaat en dakraam.

De tuin is verhard en beschikt over een grote vijver. De schuttingen aan weerszijde zijn voorzien van nieuwe houten schotten. Achter in de tuin staat een halfsteens berging met plat dak over de volle breedte van de tuin. Voor de berging is nog een veranda. Via de berging is een deur naar de brandgang achter de woning. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met enkele grote plantenbakken.

EEN WONING OM ZO TE BETREKKEN MET AFWERKINGEN NAAR TEGENWOORDIGE TIJD!

Vraagprijs € 239.500,= kk
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

197 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

197 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's