Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 167.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden 2-kamer appartement op de achtste verdieping (totaal 9 verdiepingen) met een geweldig uitzicht en veel lichtinval door de grote raampartijen. De woning is in 2009 compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, vloeren, muren, dubbele beglazing, etc. Voorzien van een berging op de begane grond. Gelegen in stadsdeel Tongelre, met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij alle voorzieningen, winkelcentrum en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Centrale entree/hal met brievenbussen en bellenplateau. Doorgang naar trapportaal en liften. Tevens is op de begane grond de berging (circa 5 m²) gesitueerd, die is voorzien van verlichting.

APPARTEMENT (8E VERDIEPING):
Centrale hal met meterkast (3 groepen, waarvan 1 krachtstroom en aardlekschakelaar).
Entree/hal met intercom met video, laminaatvloer en stucwerk wanden. Vanaf de hal is de woonkamer, slaapkamer badkamer, toilet en wasruimte bereikbaar. Woonkamer met laminaatvloer en stucwerk wanden. Door de grote raampartij heeft de lichte woonkamer een geweldig uitzicht. Toegangsdeur naar balkon. Gesloten keuken met laminaatvloer en stucwerk wanden, toegangsdeur naar balkon. Keukeninrichting (2009) in L-vorm met veel opbergruimte, lichtvoorziening aan onderzijde keuken en een bar met opbergruimte. De inrichting bestaat uit een 4 pits gaskookplaat en afzuigkap, 1 1/2 spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en apothekerskast. Overdekt balkon over de gehele breedte van het appartement (circa 11 meter). Was-/opbergruimte voorzien van wasmachine-aansluiting. Moderne badkamer (2009) met tegelvloer en betegelde wanden, douche, wastafel in meubel met spiegelkast. Geheel betegeld toilet (2009) met hangcloset en fonteintje. Slaapkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en een airco-unit.

ALGEMEEN:
- Keurig onderhouden 2-kamer appartement op de achtste verdieping (totaal 9 verdiepingen) met een geweldig uitzicht en veel lichtinval door de grote raampartijen.
- Gelegen in stadsdeel Tongelre met uitstekende parkeervoorzieningen, nabij alle voorzieningen en uitvalswegen.
- De woning is in 2009 compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, vloeren, muren, dubbele beglazing, etc.
- Voorzien van airco op de slaapkamer.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De servicekosten bedragen € 108,60 per maand en € 63,20 voorschot stookkosten per maand.
- Inhoud circa 200 m³.
- Woonoppervlakte circa 70 m².
- Bouwjaar circa 1974.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's