Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 170.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit ruime en vooral lichte 3-kamerHOEKappartement met balkon op het westen ligt op de vijfde verdieping. Vanuit de royale woonkamer biedt het appartement een fraai en weids uitzicht over de wijk. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een keurige laminaatvloer en verder over twee heerlijke slaapkamers, een badkamer en een praktische keuken.

Het appartement maakt onderdeel uit van een net appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaars. In het complex is een lift aanwezig en u heeft een eigen berging in de kelder. Het gebouw ligt op loopafstand van winkelcentrum Overkapel en shopppingcenter Overvecht evenals van natuur- en recreatiegebied Noorderpark met het nieuwe Gagelbos. De binnenstad bevindt zich op fietsafstand. De bus stopt praktisch voor de deur en ook station Overvecht is lopend goed te bereiken. Met de auto zijn de snelwegen en de ring van Utrecht snel te bereiken. Voor de deur is altijd voldoende parkeerruimte.

Indeling

Begane grond:
Entree gebouw via gesloten portiek met bellenplateau met intercom en brievenbussen. Nette hal met trapopgang, liftinstallatie en toegang (met de fiets) tot de privé-berging in de kelder.

Vijfde verdieping:
Via het trappenportiek of de lift bereikt u de kleine hal met toegang tot drie appartementen.
Entree van het appartement. Hal voorzien van meterkast en handige bergkast (met plaats en aansluiting voor wasmachine en droger). De dichte keuken is voorzien van een ruime inbouwkeuken met inductiekookplaat, oven en vaatwasser en biedt voldoende ruimte voor een eettafel
Royale woonkamer (voorheen twee kamers) met zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen. Aan de achterzijde is toegang tot het half inpandige balkon op het westen. Je hebt hier een fijne plek om in de middag en avond te genieten van de zon. Zijhal met twee ruime en lichte, slaapkamers. Toilet met fonteintje. Badkamer voorzien van ruime douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden
– Een extra kamer is op eenvoudige wijze te realiseren;
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– Kunststof kozijnen met dubbel glas, in elke ruimte is een kiep/kantelraam aanwezig;
– Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars (VvE);
– De servicekosten bedragen € 175,68 per maand, inclusief voorschot stookkosten van € 50,55;
– Groencommissie waarbij bewoners het groen rondom het complex zeer goed onderhouden;
– Het complex beschikt over een zeer modern camera bewakingssysteem;
– Internet, televisie en telefoon mogelijk via een razendsnelle glasvezelaansluiting;
– Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb met plezier 6 jaar in deze heerlijk lichte (door alle ramen in elke ruimte) en ruime woning gewoond. In de zomer heerlijk op het balkon kunnen eten en de zon naast de flat zien ondergaan. Mooi detail is dat je vanuit de woonkamer de Dom kan zien.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

276 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's