Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Niet klussen maar gewoon genieten. Dit driekamer hoekappartement op de tweede en tevens hoogste verdieping gaat je veel woonplezier geven. De keuken heeft veel ruimte en alle benodigde inbouwapparatuur, de toiletruimte en badkamer zijn een plaatje, twee slaapkamers bieden volop gebruiksmogelijkheden en de woonkamer heeft veel lichtinval met een lekker balkon waar je kunt genieten van de middag- en avondzon. In het appartement heb je veel privacy en het onderhoud aan de buitenzijde wordt op peil gehouden door de goed functionerende VvE.
Het Waterkwartier is een rustige en gevarieerde wijk op vijf minuten fietsafstand van het centrum van Zutphen. Liever met de bus? Geen probleem; er is een bushalte vlakbij. Een supermarkt, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang en speeltuin voor de buurtkinderen maken de buurt populair. In de straat zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en vanuit dit appartement heb je uitzicht op een groenstrook met mooie bomen.

Indeling:
De gezamenlijke entree is verzorgd en hier is het trappenhuis naar de bovengelegen verdiepingen. Waar veel appartementen het moeten doen met een kleine berging, hebben de appartementen in dit complex een grote berging waar je flink wat spullen kwijt kunt.

Tweede verdieping:
Het appartement ligt aan het begin van de galerij waardoor je bij regen droog je voordeur kunt bereiken. Bij binnenkomst valt direct het prima onderhoud op; de muren zijn in een neutrale kleur geschilderd en de mooie laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en de slaapkamers.
Vanuit de hal zijn de meterkast, keuken, badkamer, toiletruimte en de slaapkamers te bereiken. De gangkast is een praktische ruimte waar je snel een invulling voor zal vinden.
Aan de galerijzijde is de gesloten keuken waar je geniet van veel lichtinval, de plavuizen vloer en de hoekopstelling met een lang aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. In de keuken is een ruimte waar onder andere plek is voor de wasmachine.
De woonkamer heeft dankzij de hoekligging ramen aan twee kanten waardoor je optimaal profiteert van het mooie uitzicht. De leefruimte is goed in te delen met een ruim zitgedeelte en een eetgedeelte ‘met uitzicht’. Grenzend aan de woonkamer is het balkon op het zonnige westen; hier kun je met zijn tweetjes heerlijk zitten en een hapje eten.
De badkamer, vernieuwd in 2011, is een plaatje. De wanden zijn geheel betegeld, de vloertegels zijn in 2016 vernieuwd en de indeling met een ruime inloopdouche en een waskom op een stoer bergmeubel straalt rust uit. De toiletruimte (2010) is in dezelfde stijl uitgevoerd; hier hoef je niets aan te verbouwen.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De slaapkamer aan de galerijzijde is in gebruik als werkkamer, de ruime hoofdslaapkamer ligt aan de andere zijde en heeft een vaste kast en plek voor een grote garderobekast.

Bijzonderheden:
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler (huur)
- De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolatieglas
- De vloerafwerking is in 2012 vernieuwd, m.u.v. de badkamer (2016)
- De servicekosten bedragen € 151,00 per maand
- Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 60,00 per maand

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

232 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's