Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijke LICHTE en FRISSE gezinswoning, type MIDDENWONING, met maar liefst 4 slaapkamers en grote berging gelegen in de groene en kindvriendelijke deelwijk Werkeren van Stadshagen.
Deze woning is zeer goed onderhouden en mede door de neutrale kleurstelling in de gehele woning kun je deze woning zo betrekken! In 2017 is de beneden verdieping voorzien van een ideale PVC vloer en zijn de muren en het schilderwerk (deels) nog aangepakt. De heerlijke tuin op het Zuidwesten is zo aangelegd dat je weinig onderhoud hebt en is voorzien van een grote vrijstaande berging. De tuin is bereikbaar middels een ruime achterom.

De Nijerwalstraat is een rustige straat om aan te wonen. In de directe omgeving zijn diverse speelgelegenheden te vinden voor de kinderen. En pak je je fiets, dan ben je ook zo bij de Milligerplas!
De parkeervoorzieningen in de straat zijn zeer goed en ook de inkoopmogelijkheden van Stadshagen zijn in de nabijheid te vinden.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang, lichte woonkamer met grote schuifpui naar de achtertuin, grote provisiekast en open keuken. De grote schuifpui geeft een zee van licht in de woonkamer en daarnaast heb je een heerlijke verbinding met de zonnige achtertuin! Het grote uitvalzonnescherm aan de achterzijde kun je in de zomer goed gebruiken! De open keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling, welke voorzien is van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, gasfornuis en afzuigkap.

1e Verdieping:
Overloop met aparte C.V. kast, grote en lichte slaapkamer aan de voorzijde met Frans Balkon, twee slaapkamers aan de achterzijde (voorheen was dit één slaapkamer), goed bemeten badkamer met wastafelmeubel, grote inloopdouche en toilet. Deze verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Dit zorgt voor koele zomers en in de winter heb je de nodige isolatie.

2e Verdieping:
De 2e verdieping is door middel van een vaste trap te bereiken en op de overloop is ruimte voor de wasmachine en is er een aparte kast voor de mechanische ventilatie. De grote slaapkamer op deze verdieping is voorzien van een groot dakraam. De netjes afgetimmerde en makkelijk toegankelijke bergruimte over de gehele breedte van de woning (zowel aan de voor- als achterzijde) geeft je de mogelijkheid om je spullen netjes op te ruimen.

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte: ca. 108 m2
Inhoud: ca. 290 m3
Perceeloppervlakte: 135 m2
Isolatie: volledig geisoleerd (Energielabel A)
Verwarming middels C.V. combiketel, Intergas 2009.
Zeer goed onderhouden, hier kun je zo in! Mocht je als nieuwe eigenaar een uitbouw op de begane grond overwegen... er is nog PVC-vloer over om de huidige vloer in de uitbouw door te trekken!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

290 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Huis heeft een gunstige ligging binnen de wijk Stadshagen

 

Je bent snel op de rondweg rondom stadshagen

 

Rustige doorgangsweg voor het huis

 

Groot speelveld op loopafstand

 

Veel gezinnen met kinderen in de omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's