Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 274.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Van den Ouden Makelaardij biedt u deze goed onderhouden en bovenal ruim te noemen gezinswoning (bouwjaar: 1999 / ca. 400m3) gelegen aan de Calandweg 34 te Zierikzee aan. De woning heeft naast een ruime woonkamer tevens de beschikking over vier slaapkamers, twee badkamers en een vrijstaande garage. Een perfecte gezinswoning.

Op loopafstand van de woning is het stadscentrum gelegen en in de nabije omgeving treft u de diverse voorzieningen aan zoals o.a. scholen en een bushalte. Gaat u mee naar binnen?

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (9 groepen – dubbel tariefmeter), een radiator en een deels betegelde toiletruimte met fonteintje, mechanische ventilatie en closet. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de doorzon woonkamer.

Woonkamer.
Een fijne ruimte met veel lichtinval wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De woonkamer beschikt over radiatoren, een TV-/telefoonaansluiting en openslaande tuindeuren.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, combimagnetron, afzuigkap en een keramische kookplaat. Kookt u liever op gas? Geen probleem, er is een gasaansluiting in de keuken aanwezig.

Bijkeuken.
Deze ruimte grenst aan de keuken en is voorzien van een witgoedaansluiting, een volledige kastenwand voorzien van schuifdeuren en een tuindeur.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een badkamer en drie slaapkamers die allen voorzien zijn van een radiator.

Badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, designradiator, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een douchecabine en ligbad, beiden voorzien van een thermostaatkraan.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken verdieping, waar u allereerst op de overloop uitkomt. Vanaf de overloop loopt u door naar een ruime (slaap)kamer. Deze kamer is naast een dakkapel tevens voorzien van een radiator en een badkamer en-suite.

Badkamer.
In 2010 is deze badkamer compleet nieuw geplaatst. In deze ruimte treft u o.a. een berging, een designradiator, een badmeubel (met wastafel), een douchecabine (met thermostaatkraan) en een broyeur toilet aan.

Algemeen:
De voortuin beschikt over sierbestrating en beplanting. De voortuin zorgt voor een buffer tussen de woning en de doorgaande weg. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede bezonning (zuidwest) en is o.a. voorzien van diverse terrassen.

Garage (8.00x3.50):
Deze uit steen opgetrokken garage is o.a. voorzien van een betonvloer, een loopdeur, een elektrische, op afstand bedienbare roldeur en elektra.

Bijzonderheden:
• De begane grond is voorzien van een grindvloer
• De verwarming in de woning geschiedt middels een HR-combiketel
• De vloer van de badkamer en keuken worden mee verwarmd door middel van de retourleidingen

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Deze woning heeft veel pluspunten. In de eerste plaats natuurlijk het huis zelf. Ruim, licht en woon klaar met een mooie tuin op het zuidwesten. Maar ook de ligging is in vele opzichten ideaal. Voor wie de Calandweg in het mooie Zierikzee niet kent zetten we ze graag op een rij: Binnen twee minuten bent u met de auto op provinciale weg richting Goes of Rotterdam. Het historische stadscentrum van Zierikzee met leuke winkels, cafés en restaurants is een kwartiertje lopen, of een paar minuten met de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen is de supermarkt dichtbij. Op loopafstand vindt u een brede school, een kinderdagverblijf en een mooie speeltuin. U fietst in twee minuten zo de polders rond Zierikzee in. Ook diverse sportvoorzieningen zijn op loop/fietsafstand. Driehonderd meter verwijderd van het busstation.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

320 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's