Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een UITGEBOUWDE - UITSTEKEND ONDERHOUDEN - KEURIG AFGEWERKTE - GUNSTIG GELEGEN - EENGEZINSWONING?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor DUIVENKAMP 42 in MAARSSEN!!

Dit zeer ruime woonhuis heeft een woonoppervlakte van circa 140m2 en beschikt over een voortuin met parkeerplaats en stenen berging en royale en heerlijk vrij gelegen achtertuin op het zuidoosten met sierbestrating.

Naast de uitgebouwde woonkamer met grote schuifpui is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vier ruime slaapkamers, gemoderniseerde badkamer -en toiletruimte, dakkapel op de 2e verdieping en strak afgewerkte vloeren -en wanden.

De fijne ligging aan een rustig straatje in de populaire woonwijk met scholen, winkelcentrum, park, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid maken het plaatje van deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Hal met tegelvloer, glad gestucte wanden, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje, trapkast, meterkast en trapopgang.

De tuingerichte woonkamer is door de uitbouw van 3 meter zeer ruim van afmeting en is voorzien van een parketvloer, spachtelputzwanden, glad gestuct plafond, convectorput en grote glazen achterpui met schuifdeur.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een groot U-vormig keukenblok met RVS-gasfornuis (6-pits), magnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser en veel werk- en kastruimte. De Amerikaanse koelkast gaat mee met verkopers.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer gesitueerd die is voorzien van een vinylvloer en structuurverfwanden. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd waarvan één slaapkamer is voorzien van een vinylvloer en structuurverfwanden en de andere slaapkamer voorzien is van een parketvloer en spuitwerkwanden. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen.

De badkamer is modern afgewerkt en geheel betegeld en tevens voorzien van een douchecabine met regendouche en thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet, designradiator en verlaagd plafond met halogeenspots.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar, die is voorzien van een tegelvloer en CV-kast, vaste kast en wasmachine- en drogeraansluiting.

De zolderkamer is zéér ruim van afmeting en is voorzien van een laminaatvloer, glasvezel behang, dakkapel en vaste kastenwand.

Tuin:
De voortuin is keurig aangelegd en voorzien van de stenen berging met elektra en een eigen parkeerplaats.

De geheel vrij gelegen achtertuin is zéér ruim van afmeting en is fraai aangelegd met sierbestrating en voorzien van elektrische zonwering. Door de gunstige ligging op het zuidoosten kunt u hier eindeloos genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- In 1993 is de woning aan de achterzijde 3 meter uitgebouwd;
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen in 2009;
- Remeha Quinta HR-ketel van 2006;
- Bad - en toiletruimte is in 2007 gemoderniseerd;
- De achtertuin is zéér ruim van afmeting en door de gunstige ligging op het zuidoosten is het eindeloos genieten van de zon;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen;
- De groepenkast is vernieuwd in 2017 en beschikt over 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met ontzettend veel plezier in dit huis gewoond. Zoveel ruimte met opgroeiende kinderen is ideaal. Het contact met de buren is uitstekend. Ook wordt er elk jaar een buurt bbq gehouden. Doordat wij nu met z'n tweeën zijn, zoeken wij iets kleiners. Maar dit huis is door de uitbouw en riante tuin echt uitzonderlijk in zijn soort.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

470 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruim, zonnig, rustig

 

Dicht bij winkels

 

Dichtbij verschillende scholen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's