Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 549.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KEURIG ONDERHOUDEN, bijzonder ruime en unieke UITGEBOUWDE HOEKWONING van circa 180 m2 met VRIJSTAANDE GARAGE en een luxe afwerkingsniveau!

Deze royale eengezinswoning beschikt o.a. een uitgebouwde living (zij- en achteruitbouw), een moderne en luxe open woonkeuken, vijf volwaardige slaapkamers, dakkapel op de tweede verdieping, ruime achtertuin op het zonnige zuiden, vrijstaande garage v.v. elektrische deur, gelegen op een riant perceel van 320 m2 eigen grond.

De woning ligt in de populaire Tuinlanden te Vleuterweide en heeft door deze goede locatie diverse wenselijke voorzieningen op loop- en fietsafstand, zoals het moderne winkelcentrum Vleuterweide, het Maximapark, sportclubs, basisscholen en middelbare scholen, kinderdagverblijven, treinstation Vleuten en ook bushalte(s). Daarnaast zijn de snelwegen A12, A2, A28, A27 goed en snel bereikbaar.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst in de hal tref je de meterkast en de toiletruimte, net als de toegangsdeur naar het woongedeelte en de keuken. De luxe woonkeuken welke is gelegen aan de voorzijde van de woning is o.a. voorzien van een Boretti fornuis met twee ovens en 6pits- inductie kookplaat, een Bosch koelkast, vriezer, combi-magnetron, Boretti afzuigkap, een werkeiland met opslag, en een vaatwasser. Aangrenzend een riante eetgedeelte met voldoende ruimte voor een royale eettafel set.
De gehele begane grond is voorzien van een prachtige houten vloer. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 60 m2 en heeft dus vele mogelijkheden qua indeling. Deze ruime woonkamer ligt aan de achterzijde/zuidzijde en heeft door de vele raampartijen in achter- en zijgevel maximale lichtinval. De living is voorzien van een 2,40 meter uitbouw, dubbele tuindeuren, een fraaie inbouw gashaard en een robuuste houten vloer.

Via de dubbele tuindeuren bereik je de diepe en brede achtertuin met gunstige zonligging op het zuiden. Aan de achterzijde van de woning is een eigen parkeerplaats aanwezig en een ruime garage met elektrische deur. Daarnaast beschikt de achtertuin over een elektrisch zonnescherm, een prachtige vijverpartij met mooie groot formaat terrastegels en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie zeer ruime slaapkamers op deze verdieping. De ouder slaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een inloopkast. Aan de voorzijde nog eens twee volwaardige slaapkamers. Tevens tref je op deze verdieping de keurige badkamer met grijstinten voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig op deze verdieping.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping tref je de separate wasruimte, een extra bergvliering en twee goede slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de achterzijde ca. 20 m2 groot is en uitgebreid middels een brede dakkapel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011;
- ca. 180 m2 wonen;
- Inhoud ca. 628 m3;
- 320 m2 perceel (eigen grond);
- Toplocatie in Vleuterweide;
- Om de hoek van Maximapark en winkelcentrum;
- Ruime en lichte hoekwoning met royale tuin op het zuiden;
- Uitbouw woonkamer 2,4 meter;
- Hoogwaardige keuken met diverse Boretti en Bosch inbouwapparatuur;
- Fraaie houten vloer woongedeelte;
- Diepe en brede achtertuin op het zonnige zuiden;
- 5 volwaardige slaapkamers;
- Moderne badkamer;
- Dakkapel tweede verdieping;
- Keurige laminaatvloeren op de verdiepingen;
- Royale garage met elektrische deur;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2011

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

628 m³

Woonoppervlakte

179 m²

Perceeloppervlakte

320 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

126 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's