Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een pleintje gelegen ruime, goed uitgevoerde tussenwoning met 4 slaapkamers op uitstekend gelegen, kindvriendelijke locatie, nabij het winkelcentrum Hasselo.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken.

De keuken bestaat uit een inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een spoelbak.

De ruime woonkamer van circa 25 m2 is voorzien van een werkkast en een warme houtkleurige laminaatvloer. Via een tuindeur kunt u de tuingerichte woonkamer verlaten richting de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met badkamer en drie slaapkamers.

De slaapkamers zijn ruim, respectievelijk 9, 12 en 12 m² en allemaal voorzien van een keurige laminaatvloer en één met vaste kastruimte.

De badkamer is geheel betegeld in een frisse kleurstelling en uitgerust met een ligbad-/douchecombinatie, 2e toilet, wastafel met meubel en een designradiator.

Zolder/tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare verdieping met vierde slaapkamer (13 m²) met dakraam, inloopkast en een separate ruimte met een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Tuin en berging:
De op het zuiden gelegen tuin is bestraat en netjes onderhouden, met achter in de tuin een stenen berging.

Overige bijzonderheden:
Gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en de op- en afrit naar de A1. In de nabije omgeving veel groen en speelgelegenheid. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1978, de inhoud bedraagt circa 415 m³ en het perceeloppervlak 131 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een CV-ketel van het merk REMEHA en het bouwjaar 2017 (in eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's