Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op leuke locatie vlakbij het centrum maar ook vlakbij de bossen gelegen UITGEBOUWDE EN NAGENOEG COMPLEET GEMODERNISEERDE 2/1 KAP WONING MET BERGING, VERANDA EN FRAAIE TUIN (PERCEEL 293 M²)!

Vanaf 2013 is er flink gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor de woning een eigentijdse indeling heeft gekregen en bijzonder smaakvol is afgewerkt! De woning is over de volle breedte aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een royale woonkeuken met openslaande tuindeuren is ontstaan welke door middel van en suite deuren gescheiden is van de woonkamer. Bij deze grondige renovatie zijn o.a. de keuken, toilet, badkamer, stucwerk, leidingwerk, vloeren (incl. vloerverwarming in kamer, keuken en bijkeuken) en complete tuinaanleg vernieuwd. Kortom een smaakvolle woning om zo te betrekken, ideaal voor doorstromers/gezinnen (en wellicht met verdere uitbreiding aan de zijde van de tuinberging/veranda ook geschikt te maken voor de doelgroep senioren).

Oorspronkelijk bouwjaar 1969, algehele renovatie vanaf 2013. De inhoud bedraagt ca. 535 m³ met een woonoppervlakte van 137 m². De overige inpandige ruimte (kelder 2 m² en berging 13 m²) bedraagt 15 m². Het perceel is 293 m² groot en met een tuinligging op het westen kunt u tot in de avonduurtjes genieten van de zon! Op de inrit voor de woning kunnen 2 auto's geparkeerd worden. Verder is er volop parkeergelegenheid in de straat en ligt de woning tegenover een groenvoorziening waardoor u vrij weg kijkt. In de straat is er verder een groot speelveld met speeltuin voor kinderen!

Indeling: Bij binnenkomst wordt de toon gezet en ziet u direct dat het om een smaakvolle gemoderniseerde woning gaat. De entree is voorzien van meterkast (vernieuwd), luxe toiletruimte met wandcloset en fontein en kelderruimte. Vervolgens komt u in de woonkamer. Deze is keurig afgewerkt met een eikenhouten vloer en strak gestukadoorde wanden en plafond. De vloer is er tot op het zand toe uit gehaald en voorzien van isolatie, beton en vloerverwarming (dit geldt ook voor de keuken en bijkeuken). Tussen de woonkamer en woonkeuken zijn fraaie en suite deuren gemaakt. Door de aanbouw aan de achterzijde is er een fantastische eetkamer/woonkeuken ontstaan met fraai zicht op de tuin door de glaspui met openslaande deuren aan de tuinzijde. Ook hier strak gestukadoorde wanden en plafond met inbouwspots en de vloer is afgewerkt met hardsteen. De luxe keuken in hoekopstelling is voorzien van een 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vaatwasser en natuurstenen blad. Vanuit de keuken komt u in een portaal welke toegang geeft tot de tuin. Ook is er nog een ruime berging voor opslag en de fietsen (via deze berging is er ook rechtstreeks toegang tot de tuin).

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers van respectievelijk 18, 10.9 en 6.4 m² groot allen afgewerkt met een pvc-vloer en strak gestukadoorde wanden. Ook de binnendeuren zijn vernieuwd. De ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast. De luxe geheel betegelde badkamer is compleet ingericht met een ligbad, douche, wandcloset, designradiator en meubel met 2 wastafels. Er is een vaste trap gemaakt naar de:
2e verdieping zodat ook deze verdieping volwaardig gebruikt kan worden. De 2e verdieping is voorzien van nieuwe geïsoleerde dakplaten en er is een velux-dakraam aangebracht. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als berging en wasruimte maar voor de liefhebbers is er een mogelijkheid een extra slaapkamer te realiseren. Tevens hangt hier de cv-ketel (Atag bj. ca. 2010) en treft u hier de wasmachine-aansluiting (op een verhoogd plateau).

De tuin is compleet opnieuw aangelegd met sierbestrating, een gazon, enkele planten borders en leibomen. In 2015 is er achter de tuinberging een mooie veranda gerealiseerd, een heerlijke plek om te vertoeven en waar uw tuinset droog kan blijven staan. Deze veranda ligt op de zuidzijde dus ook in het voorjaar en najaar kunt u hier volop genieten!

Dus bent u op zoek naar een moderne kant-en-klare 2/1 Kap woning op een leuke locatie nabij winkels, scholen en de bosrijke Maashorst dan bent u welkom voor een bezichtiging!

Vraagprijs: € 319.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1969

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

535 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

293 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

293 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Dicht bij de bossen (de Maashorst)

 

Heel veel licht in het huis

 

Grote leefkeuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's