Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 260.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De ruimte zal je verbazen en het lichtinval is prettig; deze woning met een zonnige tuin en drie (mogelijk vier) slaapkamers staat op een leuke plek in een kindvriendelijke woonomgeving. Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de keuken, badkamer en toiletruimte zijn in een nette staat. De woningen aan de overzijde staan wat verder van de straat af, waardoor je vanuit de woonkamer kijkt op een keurige tuin met enkele hoge bomen.

De woning staat aan de rand van woonwijk ‘de Leesten’ gekenmerkt door de ruime opzet, het rijkelijk aanwezige openbaar groen en de grote variatie aan moderne architectuur. In de wijk zijn volop speelmogelijkheden voor de buurtkinderen, een buurthuis en je woont vlakbij het Gelre ziekenhuis, een winkelcentrum, diverse scholen, openbaar vervoer en de binnenstad van Zutphen. De straat kent alleen bestemmingsverkeer en heeft voldoende parkeermogelijkheden.


Indeling:

Begane grond:
Via de carport kom je bij de entree van de woning. De hal is ruim en geeft toegang tot de toiletruimte, bergkast onder de gestoffeerde trap, de meterkast en de woonkamer. De keurige laminaatvloer is drempelloos doorgelegd in de woonkamer en de keuken.
Verrassend ruim en veel lichtinval; zo kan de woonkamer het beste omschreven worden. Aan de voorzijde is het royale zitgedeelte en bij de schuifpui naar de achtertuin is plek voor een lange eettafel.
Via het eetgedeelte kom je in de halfopen keuken met een hoekopstelling. De onder- en bovenkasten bieden veel bergruimte en het merendeel van de apparatuur is ingebouwd; een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een combimagnetron.
Toegang tot de achtertuin heb je vanuit de woonkamer (via de schuifpui) en de keuken (via een deur).

Eerste verdieping:
Het probleem bij veel woningen is dat er drie slaapkamers zijn, maar vaak ongelijk qua afmetingen. Deze woning heeft drie zeer ruime slaapkamers op de eerste verdieping, bereikbaar vanaf de overloop. Keurige laminaatvloeren, schilderwerk in een neutrale kleur en voldoende ruimte voor een (tweepersoons)bed en een garderobekast.
De wanden in de badkamer zijn geheel betegeld en er is een raam voor ventilatie. De prettige indeling zal zeker bevallen; een ruim ligbad, een aparte douche, twee wastafels en een toilet zijn aanwezig.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping met een groot dakraam, een speelse schuine daklijn en volop bergruimte. Deze verdieping is thans in gebruik als logeerruimte en hier staan de wasmachine en droger opgesteld.

Exterieur:
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een brede oprit met een carport, waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Achter elkaar kunnen er zelfs twee auto’s staan.
De achtertuin ligt op het westen; hier kun je genieten van de middag- en avondzon. Het kunstgras behoeft nauwelijks onderhoud; de strakke bestrating geeft een moderne touch en de verhoogde borders van natuursteen zorgen voor een speels effect. De trampoline is ingegraven en de houten berging biedt ruimte aan de fietsen. Houten schuttingen zorgen voor een degelijke erfafscheiding en er is een poort naar de gemeenschappelijke achterom.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2012)
- Drie ruime slaapkamers en een complete badkamer op de eerste verdieping
- Multifunctionele tweede verdieping (extra slaapkamer(s) of hobbyruimte)
- Grote woonkamer met veel lichtinval
- Mogelijkheid voor een aanbouw aan de achterzijde
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein, deels onder de carport
- Voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

524 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

225 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

75 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

rustige gezonde huis

 

grote ruimte

 

zit in de groene zone

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's