Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bungalow met een geweldig vrij uitzicht over de weilanden!

Deze bungalow is in Nieuwerbrug aan den Rijn centraal gelegen tussen Bodegraven en Woerden. Aan de rand van een rustige woonwijk en de aansluiting op de uitvalsweg A12 bevindt zich op 2 minuten afstand. De woning is licht en aan de achterkant overal vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer kunt u heerlijk genieten van dit vrije uitzicht, er is zoveel te zien. De woning biedt heel veel mogelijkheden en kan naar eigen inzicht worden aangepast.

Graag nodigen wij u uit om binnen te komen kijken.

Begane grond: Eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ruime garage (23 m2) met ruimte voor 1 auto, voorzien van water, verwarming en een bergvliering.
Entree via de ruime hal met trap in het midden. Via de hal heeft u toegang tot de keuken, woonkamer, toiletruimte en 2 slaapkamers.
De woonkamer type "doorzon" heeft een prettige lichtinval doordat er ramen aan de voorzijde, achterzijde en zijkant zijn.
Er is een deur vanuit de woonkamer naar de riante buitenruimte.
Keuken met de witgoedaansluitpunten. Via de keuken komt u in de badkamer met douche en wastafel. Vanuit de keuken is de achtertuin eveneens bereikbaar. De tuin met diverse terrassen is heerlijk aan het water gelegen met uitzicht over de weilanden. Grote slaapkamer op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde een kleinere slaap-/ werkkamer.

1e verdieping: Overloop met verrassend veel bergruimte en de opstelplaats van de cv combiketel. Twee ruime slaapkamers met eveneens diverse bergruimte.

Bijzonderheden:
- Het vrije uitzicht is het bijzondere kenmerk van deze bungalow.
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- De witgoedaansluitpunten kunnen naar de garage verplaatst worden indien gewenst.

Kortom: Gelijkvloers wonen in het groen!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben ruim 50 jaar lang genoten van de Graaf Lodewijkstraat 57, Nieuwerbrug Aan Den Rijn. Met pijn in mijn hart is het gezien mijn leeftijd is het tijd voor een nieuwe start. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Je bent altijd in contact met de tuin en het prachtige uitzicht waar altijd wat te zien is. We hebben altijd met liefde voor het huis en de tuin gezorgd en genoten van wat het te bieden heeft. We hopen dat de volgende bewoner hier met net zo veel plezier zullen wonen als wij.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1967

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

429 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

449 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

352 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtige tuin

 

Vrij uitzicht

 

Mooi uitzicht

 

Centraal in de Randstad

 

Vrijstaand

 

Huis met mogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's