Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden en keurige UITGEBOUWDE HOEKWONING met GROTE VRIJSTAANDE GARAGE en eigen oprit!

De huidige eigenaren hebben de woning in 2005/2006 geheel gestript en hebben echt alles aangepakt! De grote uitbouw over de gehele achterzijde van de woning resulteert in een praktische bijkeuken met achteringang en een royale keuken waar plek genoeg is om 's morgens te genieten met je kopje koffie en je krantje aan de eettafel. De zolderverdieping is voorzien van een groot dakkapel en deze verdieping kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken of je kan hier een 4e slaapkamer maken. De gehele woning is voorzien van rolluiken die deels elektrisch bedienbaar zijn.

In de grote zonnige tuin, kun je al vroeg in het voorjaar genieten van het zonnetje, want de tuin is gelegen op het Zuiden! De grote oprit naast de woning is ideaal. In de straat is genoeg parkeerruimte, maar het liefst parkeer je op je eigen oprit. De oprit is afsluitbaar met een grote schuttingdeur. De grote vrijstaande houten garage met zolderverdieping en overkapping is ideaal voor de klussers onder ons en mocht je nog niet genoeg bergruimte hebben in de garage, er is ook nog een stenen berging aanwezig. De woning is gelegen nabij het centrum en alle voorzieningen van Wezep in een rustige straat.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, trapopgang en provisiekast, toegang naar de royale woonkamer met mooie houten vloer en half open keuken, ruime bijkeuken met opstelling voor wasmachine en droger en achteringang. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-magnetron.

1e Verdieping:
overloop met grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning, keurige badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel. De huidige eigenaren hebben de originele badkamer vergroot, zodat er nu een prettige ruimte is en het realiseren van een tweede toilet is een fijne bijkomstigheid op deze verdieping. Twee slaapkamers aan de achterzijde.

2e Verdieping:
met een vaste trap kom je op de mooie afgetimmerde zolderverdieping met groot dakkapel. Hier is een royale nette ruimte die je kunt gebruiken als slaapkamer, speelkamer, hobbyzolder of... vul zelf maar in! De bergruimte op deze verdieping is netjes afgewerkt met schuifdeuren.

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar ca. 1957
Inhoud ca. 255 m3
Woonoppervlakte ca. 100 m2
Perceeloppervlakte 237 m2
Verwarming d.m.v. Intergas C.V. combiketel (2010)
Elektrische installatie vervangen in 2005
Isolatie: voorzien van muur-, dak- en gedeeltelijk voerisolatie en geheel voorzien van dubbel glas. Daarnaast heeft de woning maar liefst 12 zonnepanelen (2016), die ongeveer 70% opwekken van het energiegebruik!
Bijgebouwen: grote vrijstaande houten garage met openslaande deuren, een zolderverdieping die te bereiken is met vaste trap en wateraansluiting en elektra en vrijstaande stenen berging met elektra aansluiting.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1945-1959

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

255 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

237 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's