Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zeer fraaie en kindvriendelijke locatie gelegen, sfeervolle en goed afgewerkte hoekwoning. De woning geniet door de vrije ligging aan water en groen van optimale privacy. De woning bevindt zich in een zeer goede staat en is voorzien van kunststof kozijnen, speelse vide, 5 slaapkamers (6de slaapkamer mogelijk), extra bijgekochte grond, moderne keuken en moderne badkamer. Vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde. De woning beschikt over een ruime berging aan de voorzijde. Gelegen nabij winkels, scholen, kinderdagverblijven, openbaar vervoer en uitvalswegen.

- Woonoppervlakte ca. 125 m2
- Perceeloppervlakte 170 m2
- Inhoud woning ca. 365 m3

Indeling:
Begane grond:
Goede entree / hal voorzien van keurig toilet met fontein en meterkast. Ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval. De woonkamer heeft de beschikking over een multifunctionele en sfeervolle vide en openslaande terrasdeuren welke toegang bieden tot de achtergelegen tuin (W). Vanuit de keuken kijkt u vrij richting een singel en groen. De moderne inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten: oven, 5-pits gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast/vriezer. Op de begane grond ligt een fraaie houten vloer.

Tuin:
- Goed aangelegde achtertuin met zonnige ligging op het westen. Naast de goede zonligging kan men hier heerlijk in alle rust genieten van de optimale privacy. Er is aan de achterzijde extra grond bijgekocht.
- In de voortuin bevindt zich tevens een vrijstaande stenen berging.

1e Verdieping:
Middels vaste trap bereikt men de sfeervolle vide en aangrenzende ruimte welke ideaal te gebruiken is als bv. werk,- hobby,- of als leesruimte. In deze ruimte kan evt. ook een slaapkamer gecreëerd worden. Aparte en praktische waskast waar tevens bergruimte aanwezig is. Modern betegelde badkamer met douchecabine, ligbad, 2de toilet, raam, design radiator en vaste wastafel. Daarnaast beschikt de badkamer over een verlaagd plafond met inbouwspots. Riante en lichte slaapkamer met vaste kastenwand en klein balkon.

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot een aparte ruimte voor de cv-ketel welke tevens bergruimte biedt. De verdieping beschikt maar liefst over een 4-tal goed bemeten slaapkamers.

Vliering:
De woning beschikt tevens ook over een bergvliering.

Oplevering in overleg

DEZE MODERNE EN SFEERVOLLE TUSSENWONING KENMERKT ZICH DOOR ROYALE RUIMTES, MODERNE AFWERKING, KUNSTSTOF KOZIJNEN, VEEL LICHTINVAL EN ZEER FRAAIE LIGGING AAN WATER EN GROEN!!!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

170 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

79 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Privacy

 

Ruim

 

Centraal gelegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's