Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 243.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze aangenaam lichte woning staat aan een rustige straat in de wijk Kattenbroek. Bij de woning behoren een ruime maar ook onderhoudsvriendelijke tuin met een achterom en een houten berging. De bijzonder goed onderhouden woning telt drie slaapkamers waaronder een master-bedroom met riante afmetingen. De woonkamer is in 2011 uitgebouwd en voorzien van extra brede tuindeuren.

Woonomgeving:
Het project De Woonboot in architectuurwijk Kattenbroek is gebouwd in de vorm van een boot; het “schip” is meer dan twee honderd meter lang en biedt plaats aan 82 woningen. Als bij een oceaanstomer is de opbouw licht van kleur, terwijl de begane grond, de “romp” een donkere tint heeft.

De keurig verzorgde woning ligt aan de rand van architectuurwijk Kattenbroek omgeven door diverse voorzieningen als scholen, speelplaatsen, sportvereniging en winkels. Een rustige en kindvriendelijke locatie met alleen bestemmingsverkeer en parkeren kan voor de deur. Er zijn diverse speelveldjes voor de kleinsten om de hoek. Voor je boodschappen ga je naar het dichtbij gelegen winkelcentrum Emiclaer en wat verderop vind je Park Schothorst. Hier kun je heerlijk wandelen of hardlopen. Er zijn veel sportclubs en scholen in de buurt. Alles op 5 minuten fietsafstand, en met de auto ben je in enkele minuten op de uitvalswegen naar de snelweg.

De indeling is als volgt:
Begane grond: in de voortuin is ruimte om de containers en eventueel je fiets te plaatsen.
Bij binnenkomst in de ruime hal tref je een toilet aan met fonteintje. Tevens zijn de meterkast en de trapopgang in de hal.
Stap de lichte uitgebouwde woonkamer binnen. Hier komt het licht van 2 kanten door grote ramen. Met recht een doorzonwoning! Er ligt laminaat op de vloer en de wanden zijn netjes afgewerkt, de ruimte is fris en je kunt hier een hele fijne zithoek plaatsen en een gezellige eettafel erbij zetten. Onder de trap is een trapkast. De keuken is open en heeft diverse inbouwapparatuur
Via de dubbele deuren kun je de tuin inlopen.

Verdieping: Via de overloop kun je de drie mooie slaapkamers inlopen. Deze kamers hebben een goede afmeting, waardoor er gemakkelijk een bed en een kastenwand of bureau in past. In de badkamer is een uitzetraam, waardoor je hier goed kunt ventileren. De badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een ligbad met douche en een wastafel met kastjes
Op de overloop is een kast met de cv ketel. Hier is ook een aansluitpunt voor je wasmachine. De overloop geeft je een ruimtelijke beleving. Het plafond op deze verdieping is van achteren naar voren oplopend. Hierdoor is er veel vrije hoogte.

Tuin:
De achtertuin is ruim en is gelegen op het zuiden. Achter de tuin is het binnenterrein met een stenen berging.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

331 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De grote achterdeuren

 

De tuin op het zuiden

 

Het groene uitzicht aan de voorkant

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's