Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Nette en keurig onderhouden hoekwoning gesitueerd op een zeer centrale locatie!

Qua onderhoud is de woning al jaren keurig bijgehouden. Zo is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en draai-/kantelramen in de slaapkamers en is al het houten buitenwerk vervangen door steen, zo ook de schuur.

Er zijn 3 slaapkamers, een hobbykamer, grote badkamer en een royale tuin gelegen op het westen. Hier kunt u zomers vanaf 11 uur in de ochtend tot zonsondergang genieten van de zon. ‘’Het is een prettig en ruim huis waar we altijd met veel plezier hebben gewoond. De stenen muur in de woonkamer doet ons altijd denken aan ons eerste vakantiehuisje’’ aldus de bewoonster. Tegenwoordig worden dit soort stenen wanden oud gemaakt qua uitstraling en omgetoverd tot vintage wanden, welke perfect passen bij een hip en industrieel interieur.

Voor de deur van de woning is het autovrij waardoor kleine kinderen veilig voor de deur kunnen spelen.


De omgeving:

U zult in deze woonwijk veel rust maar ook gezelligheid ervaren met gezinnen van verschillende leeftijden. De omgeving is mooi groen en in de directe omgeving zijn verschillende scholen en een leuk parkje, met speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u lopend terecht bij winkelcentrum de Ridderhof. Ook winkelcentrum De Herenhof bevindt zich op korte afstand (ca. 1500 meter).

Voor het verdere vermaak heeft Alphen aan den Rijn u een hoop te bieden. Denkt u hierbij aan: het gezellige stadscentrum met theater, bioscoop, restaurants en gezellige terrasjes. Of recreatiegebied Zegersloot met kinderboerderij, sportvelden, golfclub, waterskibaan en nog veel meer. Met de fiets zijn zowel het centrum als het recreatiegebied binnen 10-15 minuten te bereiken.

Wilt u liever de drukte wat verderop opzoeken? Via verschillende uitvalswegen bereikt u per auto de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Gouda binnen 20 tot 45 minuten. En Schiphol is binnen 20 minuten bereikbaar met de bus. Ideaal en dus zeer centraal!


Rondleiding door de woning:

Begane grond:
Nette voortuin, stenen berging met meterkast en entree. Entreehal met: het toilet, trapopgang en toegang woonkamer.

Woonkamer met grote glazen pui, veel lichtinval, lichte wanden en witte plavuizen vloer.

De (deels) open keuken is uitgerust met: houtlook werkblad, crème kastdeuren/ lades, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en heteluchtoven met grill.

Achtertuin:
Zonnige achtertuin met zij-uitgang, gelegen op het westen. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde ligt een terras waardoor u altijd wel een plekje in de zon kunt vinden. De tuin is netjes aangelegd met op verschillende plaatsen vaste en wintergroene planten. Tegen de achtergevel zit een handbediend zonnescherm.

1e verdieping:
2 ruime slaapkamers, grote lichte badkamer met douchecabine, zwevend toilet, 2 wastafels en een 3-deurs spiegelkast met verlichting en stopkontakten en nog een royale berging met cv-ketel, mechanische afzuiging en aansluiting voor wasmachine en droger.

2e verdieping:
Voorzolder met berging, grote slaapkamer en hobbykamer.

Bijzonderheden:
- Al jaren netjes onderhouden woning ;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas en draai-/kantelramen;
- Ruime, mooi aangelegde zonnige achtertuin;
- Groene en kindvriendelijke woonwijk met in de nabijheid verschillende speeltuinen en scholen;
- Centrale ligging op loopafstand van winkelcentrum de Herenhof en Ridderhof;
- Grote badkamer, 3 ruime slaapkamers en hobbykamer

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellig hofjes-gevoel door de 2 rijtjes van 4 huizen tegenover elkaar

 

Op korte loopafstand van tenminste 5 scholen

 

Op loopafstand van 2 winkelcentra

 

Op de fiets zó in het recreatiegebied of de buitengebieden van Alphen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's