Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil je in een instapklare woning wonen? Kom dan snel bij deze tussenwoning in de wijk Rijkerswoerd kijken. De woning is gelegen aan een rustig woonerf. Pluspunten van de woning zijn de nette lichte keuken en luxe badkamer (2016), de ruime slaapkamers en de diepe achtertuin met ruime vrijstaande houten berging. Het woonhuis grenst aan de achterzijde aan het gemeentegroen. Winkelvoorzieningen, bushalte en scholen zijn op loopafstand te vinden.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal komen we de woning binnen, alwaar het toilet met fonteintje is gevestigd. Daarna betreden we de lichte woonkamer met provisie(trap)kast en vrij uitzicht over de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime, moderne, open keuken in hoekopstelling. Deze beschikt over een 4-pits keramische kookplaat, integrale afzuiging, combi-oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een close-in boiler. De volledige begane grondvloer is uitgevoerd met een lichte gemêleerde plavuizenvloer. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de tuin. Weer terugkomend in de hal gaan we de trap op naar de ...

1e verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers. De keurige lichte badkamer is voorzien van een glazen douchecabine met thermostaatkraan, een 2e zwevend toilet, radiator en luxe wastafelmeubel met wasbak van Belgisch hardsteen De slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. Via open trap gaan we naar de....

2e verdieping:
Grote zolder met breed dakraam, cv-installatie en bergruimte achter de knieschotten. Er kan hier eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd worden. De zolder is voorzien van een lichte laminaatvloer

Tuin:
Vanuit de woonkamer betreden we de diepe, onderhoudsarme en bijna geheel bestrate achtertuin. Verder beschikt de tuin over een buitenkraan, zonwering en een vrijstaande houten berging. De tuin is circa 12 meter diep en ruim 5 meter breed.

Bijzonderheden
+ Gelegen aan een rustig woonerf met alleen bestemmingsverkeer
+ Diepe onderhoudsarme tuin, met ruime berging en achterom
+ Rolluiken op de begane grond aan voor- en achterzijde
+ Luxe badkamer (2016)
+ Keurig bewoonde woning
+ Instapklaar

Omgeving:
De wijk Rijkerswoerd is gelegen in het zuidoostelijke deel van de stad. Diverse uitvalswegen (A325 / A15) zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Diverse sport- en winkelmogelijkheden zijn binnen de eigen wijk aanwezig en het busvervoer is goed geregeld. Winkelcentrum Kronenburg is op korte afstand gelegen en het gezellige stadscentrum van Arnhem is prima bereikbaar. De woning heeft een rustige centrale ligging in een kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van winkels, scholen, diverse openbare voorzieningen en het Stuitbos.
Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Leuke eensgezinswoning

 

Op steenworp afstand van winkelcentrum Kronenburg

 

Rustige buurt

 

Geen doorgaand rijverkeer

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's