Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 440.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

PERFECTE LOCATIE VOOR WONEN EN WERKEN OP ÉÉN ADRES!

ZEER ROYALE EN MODERNE EENGEZINSWONING VAN IN TOTAAL CA. 254 M2 WOONOPPERVLAK WAARBIJ U DE MOGELIJKHEID HEEFT OM OP DE BEGANE GROND EEN KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE TE HOUDEN. IN DE HUIDIGE INDELING HEEFT DEZE WONING NU 7 KAMERS, EEN BADKAMER, EEN KEUKEN, VEEL BERGRUIMTE, EEN BEKNOPTE ACHTERTUIN EN EEN RUIM DAKTERRAS. AFHANKELIJK VAN UW WENSEN OF EISEN IS EEN AANPASSING VAN DE INDELING ZEKER MOGELIJK! DE WONING LIGT OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM YPENBURG EN IS GUNSTIG GESITUEERD NABIJ SCHOLEN, SPORTVELDEN, SPEELVELDEN, OPENBAAR VERVOER, NS-STATION, RECREATIEGEBIEDEN (DOBBEPLAS EN DELFTSE HOUT) EN DE UITVALSWEGEN RICHTING A4, A12 EN A13.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Entree woning, royale gang met meterkast, toilet met fontein en trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste royale kamer van ca. 515x475, aan de achterzijde vindt u nog 2 kamers van respectievelijk 515x475 en 515x413/315. Deze laatste kamer heeft toegang tot de beknopte maar wel beschut gelegen achtertuin. Aan de voorzijde vindt u als laatste nog de woonkeuken van ca. 535x265 welke is voorzien van een 90cm breed 5-pits fornuis met oven en grillmogelijkheid, RVS wasemschouw, vaatwasser, combimagnetron en een grote "Amerikaanse" koelvriescombinatie met ijsblokjesmachine en vers koudwatervoorziening. EERSTE VERDIEPING: in de huidige indeling vindt u op deze eerste verdieping de zeer royale woonkamer van in totaal ca. 60m2! Verder treft u op deze verdieping nog 2 kamers van respectievelijk 535x300 en 475x300. Op de overloop treft u nog een diepe bergkast en een 2e toilet met fontein. TWEEDE VERDIEPING: vanaf de overloop heeft u toegang tot de slaapkamer van ca. 515x405 met aangrenzend toegang tot een bergruimte van ca. 515x140 waar u ook de opstelplaats voor de cv-combiketel aantreft. Onder het resterende deel van het schuine dak (lager dan 150 cm) treft u nog meer bergruimte aan voor de nodige opslagmogelijkheden. Aan de andere zijde van de overloop heeft u toegang tot de moderne badkamer van ca. 350x300 welke is voorzien van een groot jetstream ligbad, ruime inloopdouche met thermostaatkraan en een wastafel. Vanaf de overloop is er vervolgens als laatste ook nog toegang tot het zonnige dakterras van in totaal ca. 490x400.

BIJZONDERHEDEN:
- eigen grond
- bouwjaar 1999
- totaal woonoppervlak ca. 254 m2
- beknopte achtertuin op Oost, elektrische rolluiken aan de achtergevel begane grond
- dakterras van ca. 20 m2
- elektra 8 groepen plus ALS plus hoofdschakelaar
- kantoor/praktijkmogelijkheden van ca. 65 m2 op de begane grond (nu 3 ruimtes)
- makkelijk bereikbaar in rustig gelegen straat nabij openbaar vervoer en winkelcentrum
- overige verkoopinformatie en voorwaarden digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen en werken met gratis parkeergelegenheid in Den Haag. Heerlijke pauzes hebben op een zonnig dakterras en genoeg ruimte.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

750 m³

Woonoppervlakte

254 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel m2

 

Werken en wonen

 

Rustige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's