Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de geliefde en groene woonwijk De Camp bieden wij u te koop aan deze lichte en comfortabele HOEKWONING, gelegen op slechts een steenworp afstand van het Imkerspark en Imkersplas. Op loopafstand bevinden zich scholen, de buurtsuper alsmede het prachtige park met een speeltuin en kinderboerderij.

Deze woning beschikt op de begane grond over een halfopen keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, close-in-boiler, inductiekookplaat en de afzuigkap. Deze keuken is recent vernieuwd en zorgt voor nog vele jaren kookplezier!

Het woongedeelte is tuingericht en bevindt zich aan de achterzijde. Middels de schuifpui of de tuindeur bereikt u de ruime achtertuin (10 meter diep) die is gelegen op het Westen en beschikt over een stenen berging met een achterom. Aan de achterzijde van de woning is een fraaie OVERKAPPING gerealiseerd die zorgt voor een aangename verblijfsplek in zomer en wintermaanden!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van 12m2 en 17m2, de mogelijkheid is aanwezig om hier drie slaapkamers te realiseren. Via de overloop bereikt u de badkamer. Deze badkamer is licht betegeld en uitgerust met een modern wandcloset, wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator. Ook de badkamer is vernieuwd en kan weer vele jaren mee!

Door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde, op de tweede verdieping, is hier een mooie slaapkamer gerealiseerd. Ook treft u een ruime voorzolder aan met de opstelplaats voor de wasapparatuur en de vernieuwde geluidloze ventilatiebox en C.V.-ketel (Vaillant 2017) . De zolder heeft voldoende bergruimte achter de knieschotten en op de praktische vliering.

Deze eengezinswoning bij uitstek is niet alleen een heerlijk huis om in te wonen maar ligt ook op een bijzondere locatie. Het prachtige Imkerspark ligt om de hoek en biedt in alle jaargetijden een prachtige natuur, voor bijvoorbeeld een heerlijke avondwandeling, wandelen met de hond of even joggen. Met de kleintjes kun je terecht bij de kinderboerderij of bij De Speelheuvel, een leuk terrein met vele speeltoestellen voor uren plezier! Uitvalswegen richting Utrecht (A-27) bevinden zich op korte afstand van de woning. Wilt u met de fiets erop uit, Houten is fietstad 2018, de vele fietspaden brengen u zo naar het Oude Dorp, winkelcentrum Het Rond met NS-station en natuurgebied Nieuw Wulven.

INDELING
BEGANE GROND: Voortuin, entree/hal, toiletruimte met modern toilet en fontein, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Toegang tot de tuingerichte woonkamer met trapkast en via de schuifpui of tuindeur heeft u toegang tot de circa 10 meter diepe achtertuin met stenen berging en een achterom. De tuin is keurig bestraat en voorzien van een buitenkraan en elektra.

Genieten kunt u in de zomer en wintermaanden in de geplaatste overkapping!

Aan de voorzije bevindt zich de recent vernieuwde en moderne halfopen keuken met de volgende inbouwapparatuur: close-in boiler, vaatwasser en inductiekookplaat afzuigschouw.

EERSTE VERDIEPING: Overloop die toegang biedt tot de twee slaapkamers.

De afmetingen van de slaapkamers zijn:
Slaapkamer 1: 3.05m x 5.47m;
Slaapkamer 2: 2.99m x 3.86m.

Licht betegelde badkamer met tweede toilet (wandcloset), wastafelmeubel, douchecabine en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING: Prachtige zolderverdieping die optimaal is benut met een ruime zolderkamer voorzien van bergruimte achter knieschotten en vliering.

Voorzolder met opstelplaats voor de wasmachine en C.V.-ketel (Vaillant) en mechanische ventilatiebox. Zowel de c.v.-ketel als de ventilatiebox (met afstandbediening) zijn in 2017 vernieuwd.

BIJZONDERHEDEN:
-Ligging nabij leuk groot speelveld;
-Imkerspark om de hoek;
-Tuin op het Westen van ruim 10 meter diep (middag en avondzon!);
-3 Slaapkamers, 4 mogelijk;
-Dakkapel op tweede verdieping achterzijde;
-Ideale gezinswoning met alle voorzieningen op loopafstand;
-C.V.-ketel en mechanische ventilatiebox vernieuwd in 2017;
-Extra bergruimte op praktische zoldervliering;
-Exact gemeten;
-Bekijk de digitale plattegronden voor de indeling;
-Begeef u in de woning door middel van de video voor een goede indruk!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

384 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

151 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat, geen doorgaande weg, gezellige buren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's