Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Goed onderhouden, ruime eengezinswoning met dubbele dakkapel in prettige woonomgeving!”

In de wijk Broekvelden staat deze rustig gelegen (alleen bestemmingsverkeer) en keurig onderhouden eengezinswoning. Op de 2e verdieping is zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakkapel geplaatst waardoor een extra 4e (eventueel 5) (slaap)kamer is gecreëerd. Kenmerkend zijn onder meer de tuingerichte living met prettig lichtinval, ruime slaapkamers en de hedendaags ingerichte badkamer met ligbad en ruime inloopdouche.

De woonwijk is rustig, zonder doorgaand verkeer, erg kindvriendelijk met groenstroken en speelmogelijkheden voor jonge kinderen, grenzend aan park/wandelpad, en op korte afstand van voorzieningen zoals, winkelcentrum Vromade, basisscholen en binnen-/ buitensport accommodaties.

Bodegraven kent een uitgebreid voorzieningenniveau. Dankzij de aanwezigheid van een NS-station en de snelwegen A-12 en N-11 is Bodegraven zowel per spoor als met de auto snel te bereiken. Daarbij bevinden zich een tweetal natuurgebieden de Reeuwijkse plassen en de Nieuwkoopse plassen op fietsafstand.

Graag geven wij u een indruk van hetgeen u bij een rondgang in deze woning mag verwachten:

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast (8 groepen met aardlekschakelaar), geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trap naar verdieping, trapkast, woonkamer voorzien van laminaatvloer, aan de tuinzijde het leefgedeelte met prettig lichtinval en deur naar de tuin, aan de voorzijde opgestelde lichte open keuken voorzien van o.a. 5 pits gasfornuis, elektrische combi oven/magnetron, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en keukenboiler.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste (berg)kast, 2 slaapkamers (een grote en een kleinere) aan de achterzijde, slaapkamer aan de voorzijde, en de hedendaags ingerichte badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, wastafelmeubel en 2e toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een Novilonvloer.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping, met voorzolder/overloop o.a. met opstelplaats voor cv-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2013) en aansluitingen voor wasapparatuur, in tweeën verdeelde zolderruimte met aan de voorzijde werk- kantoorruimte met kunststof dakkapel en aan achterzijde 4e slaapkamer met kunststof dakkapel.

Tuin:
Fraai aangelegde en goed onderhouden voortuin met aangebouwde stenen berging met elektra, verwarming en bergvliering. De achtertuin gelegen op het westen biedt tot in de avond volop gelegenheid om van de zon te kunnen genieten.

Bijzonderheden:
• Ruim en praktisch gezinshuis;
• 4 (eventueel 5) slaapkamers;
• Uitstekend onderhouden, zeer recent schilderwerk (2018) en vloerisolatie aangebracht;
• Bouwjaar 1979, woonoppervlakte 113 m2, inhoud ca. 383 m3;
• Perceeloppervlakte 126 m2 eigen grond;
• Oplevering ca. juli 2018;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

383 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

126 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's