Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 186.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilddreef 44 Leiderdorp

Centraal in Leiderdorp gelegen goed onderhouden en gunstig op de zon gelegen 3 kamer-hoek-appartement (circa 77 m2) met balkon op zuid/westen en berging in de onderbouw. In het complex zijn een tweetal liften en videophone systeem. Afgesloten en verzorgde algemene entree met brievenbussen en bellentableau.

Gelegen in het centrum van Leiderdorp nabij winkelcentrum De Winkelhof, Park de Houtkamp, sportfaciliteiten, bushaltes, Medisch centrum Ommedijk en uitvalswegen (via A4 Amsterdam/Schiphol - Den Haag en N11 Utrecht - Gouda - Alphen aan den Rijn). Het centrum van Leiden is circa 15 minuten fietsen. In de omgeving zijn recreatie mogelijkheden in het Groene Hart en het Kagerplassen gebied.

Indeling:
Entree, gang met garderobe nis, meterkast en vaste kast, ruime woonkamer (ca. 7.85 gedeeltelijk 6.4 x 3.9 m.) met spachtelputz wanden, fraaie massief eikenhouten vloerdelen en loopdeur naar balkon. Moderne semi-open keuken L-opstelling v.v. apparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, oven, vriezer, WMA . Twee ruime slaapkamers (afmetingen circa 4.3 x 3.4 en 4.3 x 2.1 m) beide slaapkamers zijn v.v. spachtelputz wanden en houten (massief eikenhouten) vloerdelen. Riante luxe badkamer met duo-ligbad, vrijdragend closet en wastafel-meubel, stukwerk plafond met verlichting.

Algemeen:
Servicekosten: 188,30 per maand
Voorschot stookkosten:85,= per maand
Woonoppervlakte: circa 77 m2
Inhoud: circa 249 m3
Bouwjaar 1970
Actieve VvE

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

215 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Balkon op het zonnige zuiden

 

Centrale ligging in Randstad

 

Slechts op 10 minuten fietsen van centrum Leiden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's