Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een heerlijke locatie in de groene wijk Galecop ligt een zeer ruime en sfeervolle kwadrantwoning (4 onder 1 kap) welke beschikt over een uitgebouwde woon-/eetkamer, een open keuken en een bijkeuken op de begane grond. Er zijn drie slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, een moderne badkamer en een zonnige voor- en zijtuin met berging. De huidige eigenaren hebben de woning en bijbehorende tuin altijd keurig onderhouden en met liefde bewoond. Zo is de woning voorzien van een nieuwe luxe designkeuken en een moderne badkamer welke net als de toiletruimte gerenoveerd zijn. Een woning die u zo kunt betrekken.

De wijk Galecop (Nieuwegein-Noord) is relatief jong, kindvriendelijk en ruim van opzet. Het ligt tegen de grens met Utrecht en vlak bij uitvalswegen zoals A12, A2 en A27. Winkelcentra, sportfaciliteiten, scholen en het OV zijn allemaal in de buurt en dankzij de ligging aan de rand van Nieuwegein zijn zowel Cityplaza in Nieuwegein als het centrum van Utrecht makkelijk per auto, tram, bus of fiets bereikbaar.
Interesse? Bel ons voor een afspraak!

BEGANE GROND: hal met meterkast, toiletruimte (wandcloset met fonteintje) en toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Gezellige, uitgebouwde woon-/eetkamer voorzien van een stenen vloer met een warme uitstraling. De woon-/eetkamer is zeer licht dankzij de vele raampartijen. Via de schuifpui heeft u toegang tot de L-vormige tuin met een ligging op zuiden (hoofdtuin) en op het oost (zijkant). Prachtige en strakke open keuken met luxe inbouwapparatuur.

1e VERDIEPING: overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is volledig gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met brede wasbak en een zwevend toilet.

2e VERDIEPING: overloop met toegang tot grote zolderruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook een opstelplaats voor de wasmachine en droger. De mogelijkheid bestaat om op deze verdieping een slaapkamer en een separate waskamer te creëren. Het uitzicht vanuit deze zolderruimte is fantastisch en u kunt hier genieten van de zon op het royale dakterras.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar 1994;
- moderne luxe keuken met alle denkbare apparatuur;
- heerlijk vrij uitzicht over parkje en waterpartij;
- gerenoveerde en moderne badkamer;
- tuin in L-vorm met een ligging op zowel het zuiden als het oosten;
- vrij parkeren direct voor de deur;
- verwarming d.m.v. stadsverwarming.

Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Rustige buurt en heerlijke woning. Veel bedrijvigheid op het water voor de deur.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's