Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een prachtige woning te koop in het zo populaire Willis in Krommenie! Deze eengezinswoning met vier slaapkamers aan het Soldaatje ligt in het jongste gedeelte van deze groene woonwijk. Waterpartijen, speelplaatsen en verkeersluwe straten maken het tot een paradijs om op te groeien. Spreekt voor zich dat het kindertal in de wijk hoog ligt, volop speelkameraadjes dus, en ideaal voor (op)groeiende gezinnen.

De woning is een eengezinswoning van drie verdiepingen, voor- en achtertuin en gebouwd in 2000. Kenmerk van Willis is de diversiteit van bouw waarbij, heel knap, toch eenheid uitgestraald wordt. De woningen zijn ruim, de percelen royaal en er is flinke afstand tot de voor- en achterburen wat het gevoel van privacy bevordert. Vanaf april tot oktober schijnt op zonnige dagen de hele dag de zon in de achtertuin en is er ook schaduw te vinden, wat op hete zomerdagen heel prettig is. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de andere huizen kan je tot 's avonds laat heerlijk van de ondergaande zon genieten.

De woning is jaarlijks onderhouden en dat zie je terug aan het strakke schilderwerk. De tuinen zijn recentelijk nog nieuw aangelegd, waarbij onderhoudsarm de leidraad was, zonder direct al het groen in te leveren.
Ook de keuken is gedeeltelijk gemoderniseerd, voor zover je daarvan kunt spreken bij een woning van deze jeugdige leeftijd. Naast de praktische anderhalve spoelbak en eengreepsmengkraan vinden we een gaskookplaat, wasemkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Door de verbinding te houden met de woonkamer - en het gevelbrede raamoppervlak met openslaande deur naar de achtertuin - is de benedenverdieping heerlijk licht en ruim. De houten vloer laat zien dat echt hout de eigenschap heeft om steeds mooier en warmer te worden met de jaren. En wil je het anders? Opschuren en je kunt het elke toplaag geven die past bij je smaak!
Boven zijn vier slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen. De sanitaire voorzieningen, beneden een toilet met fontein en boven de badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel. Deze en het separate tweede toilet (!) zijn neutraal betegeld.
Op de zolderverdieping is ruimte voor de wasmachine en -droger, staat de CV-installatie opgesteld (2015) en vind je volop opbergruimte. Een gezin heeft nu eenmaal meer spullen dan alleen voor dagelijks gebruik. Ook in dit opzicht is dit een echte gezinswoning!

De wijk Willis ligt tussen het uitgestrekte veenweidegebied met de vele sloten, pleziervaartwalhalla de Nauernasche Vaart en het gezellige Zaanse dorp Krommenie. Hier vind je alles wat een gezin nodig heeft: winkels, scholen, sportclubs, een rijk verenigingsleven... Ook liefhebbers van shoppen, cultuur en horeca komen in Krommenie ruimschoots aan hun trekken.

Krommenie ligt bijzonder gunstig ten opzichte van het Rijkswegennet. Binnen 20 autominuten ben je op de Ring A10, via de A8, in Haarlem of Alkmaar, via de A9, of Hoorn, via de A7. Daar kan de trein bijna niet tegenop maar de NS doet een dappere poging: in de spits stoppen 4 à 5 Sprinters op NS Krommenie-Assendelft. Daar ben je in 8 minuten, op de fiets. Dat de tweewieler ook veel gebruikt wordt door forenzen heeft niet alleen met de centrale ligging te maken maar ook met de uitzonderlijk leuke ritjes die je dan dagelijks maakt. Je kunt kiezen voor de snelle weg maar ook op je gemak genieten van het rustieke uitzicht.

Indeling:
Begane grond: entree, garderobe en meterkast.
Doorzonwoonkamer met open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouw gaskookplaat, -wasemkap, -oven, -koelkast, -vriezer en -vaatwasser en glazen wand met openslaande deur als verbinding met de achtertuin.
Hal, toilet met fontein, trapopgang. Openslaande deur naar fraai aangelegde en beschutte achtertuin (60 m2) met stenen schuur en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 2 Slaapkamers aan tuinzijde. Geheel betegelde badkamer met ligbad, aparte douche en luxe wastafelmeubel met laden en verwarmde spiegel. 3e Riante slaapkamer over gehele breedte van de woning. Separaat tweede toilet met fontein.
Tweede verdieping: overloop, bergruimte en opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. 4e Slaapkamer met volledig rechte wand aan tuinzijde en veel opbergruimte.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 130 m2;
- inhoud 432 m3;
- perceelgrootte 133 m2 eigen grond;
- uitstekend onderhouden;
- 4 slaapkamers;
- 10 meter diepe, fraai aangelegde achtertuin;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij genieten 's winters lekker binnen van de ruimte en warmte in het goed geisoleerde huis. Zomers houden we graag een bbq in de tuin, terwijl onze zoon op de schommel zit en wij genieten van een koel biertje in de zon.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim opgezette kindvriendelijke en gezellige wijk uit 2000

 

Dicht bij voorzieningen en recreatiemogelijkheden

 

Heerlijk ruime en praktisch ingedeelde woning die goed onderhouden is

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: