Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, ruime eengezinswoning met een royaal hoekperceel van 339 m², aanpandige garage en een zonnige achtertuin. De woning is rustig gelegen in stadsdeel Woensel nabij alle gewenste voorzieningen zoals: winkelcentrum Woensel XL, Park, sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer en meterkast (8 groepen + aardlekschakelaar). Toilet met fonteintje. Flinke woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden, schuifpui aan de achterzijde met convectorput, open haard en elektrische rolluiken. Keuken aan de achterzijde met tegelvloer, 2x inbouwkast, deur bijkeuken en keukenopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Bijkeuken met tegelvloer, deur naar de tuin, aansluiting wasapparatuur, inbouwkasten en locatie cv-combiketel.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt, stucwerk en lichtkoepel. Slaapkamer 1 voor met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 voor met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 achter met tapijt, stucwerk wanden, wastafel en schuifpui naar dakterras. Slaapkamer 4 achter met tapijt en stucwerk wanden. Badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel.

GARAGE & TUIN:
Voortuin met oprit voor garage, kraantje en bestrating. Geheel omheinde achtertuin met achterom, terras, kraantje, elektrisch zonneluifel, borders met beplanting en houten berging naast de woning. Aangebouwde garage aan de voorzijde met elektrische deur en elektra.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden, ruime eengezinswoning met een royaal hoekperceel van 339 m², aanpandige garage en een zonnige achtertuin.
- De woning is rustig gelegen in stadsdeel Woensel nabij alle gewenste voorzieningen zoals: winkelcentrum Woensel XL, Park, sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc.
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
- Geheel voorzien van elektrische rolluiken.
- In 2015 is het platdak vervangen met isolatie en garantie 15 jaar.
- Energielabel C.
- Woonoppervlakte circa 126 m².
- Inhoud circa 471 m³.
- Perceel 339 m².
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

471 m³

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

339 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

211 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's