Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 275.000,- K.K.

Compleet gemoderniseerde eengezinswoning met vier slaapkamers en tuin op het zuiden

In de kindvriendelijke woonwijk Kerk & Zanen kunnen wij u een zeer gunstig gelegen eengezinswoning met diepe en zonnige achtertuin aanbieden. In de directe omgeving zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals het winkelcentrum “De Atlas”, scholen, sportverenigingen, recreatievoorzieningen en het station. De woning is door de tijd door de huidige eigenaar gemoderniseerd. Zo zijn in 2014 de vloeren, keuken en badkamer vernieuwd en is in 2017 de toiletruimte compleet vernieuwd.

Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging geven wij u alvast een globale indruk.

Begane grond
Via de entree komt u binnen in de hal. Hier vindt u het vernieuwde toilet met fonteintje, de meterkast met vijf groepen en een aardlekschakelaar en de toegang naar de woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning is in 2014 de open keuken gesitueerd. Een keurige keuken in neutrale kleurstelling en zeer compleet uitgevoerd met de volgende inbouwapparatuur;
- 5- pits gaskookplaat
- Afzuigkap
- Koel-/vriescombinatie
- Vaatwasser
- Combi-magnetron

De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door het grote raam op het zuiden. De woonkamer is keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de trapkast en de tuin.

Van het voorjaar tot en met de herfst kunt u hier al met een klein zonnetje van de tuin genieten vanwege de gunstige ligging op het zuiden. Achterin de tuin een vrijstaande houten berging met elektra en aangrenzend een overkapping om extra spullen te stallen.

De achtertuin grenst direct aan het achterliggende parkeerterrein waar u gemakkelijk de auto nabij de woning kunt parkeren.

Eerste verdieping
Via de trapopgang bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is in 2014 vernieuwd en uitgevoerd met een dubbele wastafel, vrijhangend toilet en een douchehoek. Ook is hier naast de designradiator vloerverwarming aangebracht voor extra comfort.
Drie royale slaapkamers voorzien van keurige laminaatvloeren. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn uitgevoerd met rolluiken (2016 aangebracht).

Tweede verdieping
Overloop met aansluiting voor de wasmachine en C.V.-installatie (Remeha 2012). Schuifdeur naar de bergruimte en toegang tot de vliering.
De ruime zolderslaapkamer voorziet van extra bergruimte achter de schotten en heeft een dakvenster.

Bijzonderheden
- De begane grond is uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming.
- Het buitenschilderwerk is in 2016 nog uitgevoerd.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's