Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een prachtige locatie, tegenover groenstrook met bomenlaan ligt deze moderne woning met ruime woonkamer, moderne keuken, zonnige tuin, berging en eigen parkeerplaats achter. De markante bouwstijl met fraaie raampartijen en stijlvol metselwerk, maakt dit een mooie woning met eigen karakter. Achter de woning ligt een mandelig terrein waar bewoners gezamenlijk voor het onderhoud zorgen.

De woning ligt aan de rand van Vathorst en op steenworp afstand van het dorpje Hooglanderveen biedt verschillende voorzieningen zoals basisscholen, voetbalvereniging, hockeyvereniging, een sportschool en winkels. De voorzieningen in Vathorst zijn uitgebreid: een NS-station, busverbinding, de bibliotheek, het uitgebreide winkelcentrum, de verschillende (basis)scholen en kinderdagopvang. Daarnaast zijn de A1 en de A28 snel en makkelijk te bereiken.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapopgang, modern toilet. De ruime woonkamer met grote raampartijen is tuingericht en heeft een praktische trapkast. De tuindeur geeft toegang tot de heerlijke achtertuin op het westen, hier kunt u de hele middag en avond van de zon genieten. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combi-oven, inductiekookplaat, rvs-afzuigkap en vaatwasser.

Verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde en de slaapkamer aan achterzijde zijn beide royaal. De derde slaapkamer geeft voldoende ruimte voor een bed, bureau en kast. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer zijn goed afgewerkt. Prima badkamer met douche, vaste wastafel en ruimte voor de wasmachine, droger en de cv-ketel.

Bijzonderheden;
- Gelegen op een mooie locatie tegenover een groenstrook
- Slechts 5 minuten fietsen van het NS-station en winkelcentrum
- Eigen parkeerplaats op mandelig binnenterrein

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Marquisen is een van de mooiste straatjes in Vathorst. Er zijn geen woningen direct tegenover het huis gebouwd zoals wel in veel andere straten in Vathorst. Dit komt door het het beschermde ruiterpad tegenover het huis, wat behouden moet blijven. Hierdoor is er volop groen voor de deur. Dat maakt het uitzicht vanuit de keuken erg mooi. De zon draagt daar ook haar steentje aan bij. Want de zonligging van de woning is perfect. 's Ochtends komt de zon op in de keuken, de zon draait dan over het huis heen en in de middag heb je vervolgens volop zon in de tuin. Je zult versteld staan hoe licht het huis is, en hoe koel het huis tegelijkertijd blijft op de hele warme zomerse dagen. De begane grond van de woning is uitgebouwd, waardoor de meest gebruikte ruimte van het huis, de woonkamer, prettig en ruim is om te leven. We hebben veel en fijn contact met de buren, zowel de directe en de overburen. Je zult hierdoor al snel merken dat wonen op de Marquisen 37, als een warm bad voelt. Je kunt in minder dan 5 minuten lopend naar de basisschool, de kinderopvang, de voetbalclub of de hockeyclub. Er ligt een prachtige speeltuin om de hoek, en nog een kleine speeltuin direct in de straat. Op de fiets of met de auto kun je kiezen om de boodschappen te doen in Hooglanderveen bij de Boni, winkelcentrum Vathorst bij de Jumbo, Lidl of Albert Heijn en ook winkelcentrum Emiclaer (Jumbo en Albert Heijn) ligt binnen 10 minuten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

125 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's