Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 455.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een prachtige plek in het buitengebied maar toch dichtbij de kern gelegen halfvrijstaande woonboerderij met een grote garage en hobbyruimte, tuinhuis en veranda op een prachtig vrij perceel van 2290 m² gelegen! De woonboerderij is gelegen op een steenworp afstand van Uden-Zuid op een rustige locatie. Het is hier 100% vrij wonen, ideaal voor gezinnen of mensen die vrijheid wensen en wat extra hobbyruimte/garageruimte!

De woning is omstreeks 1977 ontstaan toen de voormalige schuur omgebouwd is tot woning (en nagenoeg volledig opnieuw is opgetrokken). De inhoud bedraagt 670 m³ met een woonoppervlakte van 117 m². De boerderij is alleen op de begane grond ingericht als woning. De overige inpandige ruimte bedraagt 66 m² (Dit is de ruimte op de 1e verdieping met een hoogte boven de 1.5 m). De verdiepingsvloer is van beton en hier zijn mogelijkheden om de woning verder uit te breiden. Op de begane grond zijn er echter ook al 3 slaapkamers.

Er staan 2 mooie bijgebouwen links naast de woning. De garage (40m²) is opgetrokken in spouw en voorzien van een bergzolder, dubbele beglazing en een elektrische garagedeur. Achter de garage is in 2011 een nieuwe hobbyruimte (46 m²) gebouwd, voorzien van geïsoleerde dakplaten en dubbelglas. Ook is er nog een houten tuinhuis (7m²).
Het perceel is maar liefst 2290 m² groot en is vrij gelegen! Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein, een voetbalveldje, een kippenren, een zitje onder de veranda en een mooie diepe achtertuin met diverse bomen. Een beregeningsinstallatie is aanwezig. Mensen die hobbymatig wat dieren willen houden, kunnen hier ook prima terecht!

Indeling woning: Hal met meterkast en vaste kastenwand met schuifdeuren. Vanuit de hal is er toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer en keuken zijn open met elkaar verbonden, ca. 45 m² groot en afgewerkt met een praktische tegelvloer. Ook is er een houtkachel (ter overname). Een mooie lichte ruimte met diverse ramen en een schuifpui welke rechtstreeks toegang tot de tuin biedt. De nette lichte keuken in hoekopstelling is uitgerust met een keramische kookplaat, combi-magnetron en koelkast, afzuigkap en vaatwasser welke recent nog vernieuwd zijn. Vanuit de keuken is de berging toegankelijk met daarin de wasmachine-aansluiting en de opstelling van de nieuwe combiketel (Remeha bj. 2018). Ook is hier nog een handige bergkast en de toiletruimte met fontein.
De slaapkamers zijn respectievelijk 15.4 - 13 en 9.7 m² groot waarvan er 1 is voorzien van een vaste kast. De moderne badkamer is 2 jaar geleden compleet vernieuwd, geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel, designradiator en mechanische ventilatie.
Via een vlizotrap in de hal is er toegang tot de 1e verdieping. Deze open ruimte wordt nu niet gebruikt maar hier zijn wel mogelijkheden om extra kamers te maken gezien de ruimte en nokhoogte (3.65 m).

Algemeen: De woning is voorzien van een geïsoleerde spouwmuur en is bij de bouw ook voorzien van een nieuwe fundering en een vloer met isolatie. De ramen zijn voorzien van dubbelglas. Het rieten dak van de boerderij is op leeftijd, u dient rekening te houden met vervanging binnen afzienbare termijn. Het onderhoud binnen en buiten is netjes.

Kortom: Een unieke kans om landelijk te wonen maar toch dichtbij allerlei voorzieningen!

Vraagprijs: € 455.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Woonboerderij

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

670 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

2290 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

2290 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's