Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u in de stad en toch nabij groen en rust wonen? Kom dan snel kijken bij deze royale hoekwoning gelegen in de wijk "Holthuizen" U woont nabij het Immerloopark (ideaal voor hondenliefhebbers) en de Huissensedijk en toch vlakbij alle dagelijkse voorzieningen. Vanuit de keuken kijkt u heerlijk weg op de Leeuwardenweg. Hier staan vrijstaande woningen en diverse bloesembomen die rond deze tijd mooi in bloei staan. De woning heeft een ruime stenen berging, grote oprit en 4 slaapkamers, badkamer en keuken recent vernieuwd. Winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe nabijheid. Winkelcentrum Kronenburg ligt op 5 autominuten. Arnhem centrum en uitvalswegen op korte afstand.

Begane grond:
We betreden de woning aan de zijkant, waar de garderobe, bijkeuken en berg- en wasruimte zijn. Vervolgens gaan we via deur naar de hal, Hier is het toilet gevestigd. Vanuit de hal betreden we de woonkamer. Aan de rechterkant is de recente vernieuwde royale L-vormige keuken (2015), afgewerkt met een keukenblad van graniet. Vanuit de keuken lopen we de zeer brede woonkamer in. In de woonkamer is er een mooie Noorse houtkachel. Op de koude avonden geeft deze kachel een heerlijke warmte en verwarmt de gehele huiskamer met 4 houtblokken. Naast de romantische sfeer die zo’n kachel geeft, bespaar je ook flink op je energierekening. De woonkamer heeft een loopdeur naar de zonnige en grote achtertuin op het zuiden. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Weer terugkomend in de hal gaan we naar de .....

1e verdieping:
Via de ruime overloop hebben we toegang tot 3 royale slaapkamers. Vernieuwde badkamer (2018), in kleurstelling van deze tijd, met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet. Aan het einde van de overloop is er een royale bergkast. Gehele verdieping voorzien van laminaatvloer. Via trap gaan we naar de..

2e verdieping:
Op de overloop bevindt zich de cv-combiketelopstelling, achter de knieschotten is er veel ruimte voor opbergen, loopdeur naar grote slaapkamer en laminaatvloer.

Tuin:
Heerlijke brede achtertuin (11 x 9 m), met een royaal aangelegd terras, gelegen op het zuiden met pad aan zijkant van de woning en een houten tuinhuis in de achtertuin. Een klein strookje aan de achterkant wordt momenteel gehuurd van de Gemeente Arnhem (€ 159,00 euro per jaar) ca 20 m2. Dus in totaal achterzijde tuin 122 m2. Aan de voorzijde is de oprit geheel bestraat en is er plaats voor 2 auto's.

Bijzonderheden:
+ nabij park Immerloo
+ ideaal gelegen voor hondenliefhebbers
+ instapklaar familiehuis op een gewilde locatie
+ gezien het bouwjaar kunnen er asbesthoudende bouwstoffen zijn gebruikt (wand op zolder)
+ buiten- en binnenschilderwerk (2015)
+ keuken (2015)
+ badkamer (2018)
+ alle kamers op de 1e verdieping hebben rolluiken (2 elektrisch)
+ wanden en plafond huiskamer recent gestuukt.
+ strook aan achterkant wordt gehuurd van de Gemeente Arnhem (€ 159,00 euro per jaar) ca . 20 m2

Omgeving:
De wijk Holthuizen is een "dijk van een wijk" zoals de bewoners zelf zeggen. Holthuizen is gelegen ten zuiden van de Rijn. Het betreft een wijk met alleen koopwoningen. Holthuizen is een groene wijk gelegen aan het Immerloopark en de Immerlooplas. De Huissensedijk vormt de zuidelijke grens van de wijk met daarachter de plaats Huissen.

Toevoeging door verkoper:
Ik vind mijn woning een van de hoekwoningen die het mooiste ligt in de wijk. Je kijkt mooi uit op de bungalows en naast het huis ligt een groot grasveld. Het voelt als een vrijstaande woning. Je ervaart veel privacy. Voorts is het wonen midden in het Immerloopark elke dag weer een feest. Heerlijk wandelen met de hond en lekker hardlopen. Wat andere bijzondere punten: Alle kamers op de 1e verdieping hebben rolluiken, Waarvan 2 elektrisch. Ook bijzonder is de Noorse houtkachel. Op de koude avonden geeft deze kachel een heerlijke warmte en verwarmt de gehele huiskamer met 4 houtblokken. Naast de romantische sfeer die zo’n kachel geeft, bespaar je ook flink op je energierekening. De woning is in 2015 deels gerenoveerd. Wanden en plafond huiskamer gestuukt, nieuwe keuken en nieuwe laminaatvloer. Van binnen en buiten alles geschilderd. De laminaatvloer bestaat uit brede delen. Het is mogelijk om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein. Ook extra is een ruim tuinhuisje.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na 6 jaar in Duitsland gewoond te hebben zijn mijn ouders en ons gezin in 1972 in Arnhem komen wonen en wel in de wijk Vredenburg. Ik was 12 jaar en voetbalde als jonge jongen met een hele groep vrienden hele dagen in het Immerloopark. Ik heb de woningen in Holthuizen gebouwd zien worden. Ik heb geschaatst op en gezwommen in de Immerlooplas. Mijn hele jeugd was ik dus veel in deze wijk te vinden. Al die bungalows en de natuur vond ik prachtig. Toen ik volwassen werd wilde ik graag een keer in deze wijk wonen. In 1996 kocht ik mijn huidige woning. Deze woning vond ik 1 van de mooiste hoeken in Holthuizen. Wat me opviel was de enorme lengte van de heg en het grote grasveld naast het huis. Ik wilde deze woning zo graag dat ik gewoon aangebeld heb bij de bewoners en toen was de koop snel rond. De heg is er nog steeds en blijft een sieraad. Holthuizen is eigenlijk een soort jeugdliefde van mij. De Lemmerstraat is een heerlijk huis. Licht en veel privacy en rust. Het voelt als een vrijstaand huis. Ik zal het huis en omgeving zeker gaan missen. De nieuwe bewoners zullen dit zeker gaan ervaren.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

529 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

253 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rust

 

Alleen bestemmingsverkeer

 

Privacy

 

Nette buurtbewoners.

 

Groen, groen en nog eens groen

 

Je ervaart de verschillende seizoenen intenser dan in andere wijken.

 

Tuin ca 122m2

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's