Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 184.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk 2-kamer-appartement met ruim terras op het zuiden! Op loopafstand van het Noord-Zuidlijnstation!

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex naast het kloppend hart van Amsterdam-Noord. Het Buikslotermeerplein en winkelcentrum Boven 't IJ met een breed aanbod van winkels voor o.a. de dagelijkse boodschappen bevindt zich in de directe omgeving. De bereikbaarheid van openbaar vervoer is goed te noemen en wat in de nabije toekomst alleen maar beter zal worden met de komst van de Noord-Zuidlijn. Met de fiets (via pont) bent u in korte tijd in het centrum van Amsterdam en met de auto zit u zo op ringweg A10.

Indeling:

Begane grond: centrale hal met trapopgang en lift en toegang tot de bergingen.

Eerste verdieping: entree/hal, slaapkamer met vastekastenwand, badkamer met wasmachine-aansluiting, wastafel, douchehoek en toilet, inpandige bergkast, ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
• Servicekosten € 165,76 per maand (inclusief voorschot stookkosten)
• Erfpacht, AB 1966 de huidige canon bedraagt € 836,88 per jaar en deze kan per 1 april 2020 worden geïndexeerd. Het erfpachtrecht staat vast tot en met 1 april 2030. Het is mogelijk om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen
• Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
• Verwarming d.m.v. blokverwarming
• Mogelijkheid om een garage bij het appartement te kopen: Garage € 35.000,- erfpacht canon € 330,26,- per jaar, servicekosten € 35,- euro per maand
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

201 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's