Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 379.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royale, geschakelde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met BERGING en zonnige tuin op het zuidoosten. De woning is gelegen op een heerlijke locatie aan de rand van de aangename en kindvriendelijke woonwijk "Nieuwland". De woning ligt aan een ruim plantsoen en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht. De woning is stijlvol en heeft een moderne uitstraling. Door de fraaie raampartijen is er veel lichtinval in deze ruime woning. De woning kenmerkt zich door zijn ruime woon- en eetkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4), een entresol, zonnige achtertuin met berging en eigen parkeergelegenheid.

Woonomgeving:

Dit stukje Nieuwland kent veel groen, leuke speelplekken voor kinderen, pleintjes en hofjes. Het Waterpark is om de hoek. Binnen enkele minuten ben je in het mooie buitengebied van de Eemvallei. Goed openbaar vervoer direct om de hoek. Snelwegen A1/A28 op enkele minuten rijden. Alle overige voorzieningen zoals: winkels, scholen, sport en gezondheid zijn op loopafstand.

De Zoete Campagnergaarde kent slechts 8 woningen. Bewoners kennen elkaar en gaan ontspannen met elkaar om. De straat is rustig met alleen bestemmingsverkeer.

De indeling is als volgt:
Hal met garderobe, toilet en meterkast. Via de hal is zowel de woonkamer vòòr als de woonkamer achter bereikbaar. Ook bevindt zich hier de toegang tot de bijkeuken met veel bergruimte, alle witgoedaansluitingen en extra buitendeur.
De woonkamer voor heeft een oppervlakte van ca. 21m2. Aan de voorzijde heeft de woonkamer een grote raampartij en daardoor zeer goede lichtinval. De twee woonkamers worden verbonden door middel van de keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede woonkamer met woonkeuken (totaal ca. 28m2) met deur naar de tuin en het terras.

Eerste verdieping:
Overloop, berging met cv-ketel en mechanische ventilatie. Drie ruime slaapkamers (mogelijkheid voor 4) waarvan de grootste kamer is voorzien van een walk-in closet. Badkamer voorzien van lichtkoepel, met bad, douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
De grote slaapkamer op de 1e verdieping heeft een vaste trap naar een ruime entresol, welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Tevens is hier veel bergruimte beschikbaar.

Tuin:
De zonligging van de tuin is perfect (zuidoosten). De tuin is onderhoudsarm en heeft diverse zithoekjes voor zon en schaduw. Achterin de tuin staat een berging. De tuin is bereikbaar via achterom.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

224 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zeer grote leefruimte

 

Toplocatie met fraai uitzicht

 

Dichtbij uitvalswegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's