Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 569.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sculpturentuinlaan 2; wie wil daar nou niet wonen?

Deze twee-onder-één kap woning, met zijn 162m2 aan woonoppervlakte heeft een prachtige uitstraling en ligt op een geweldige stek nabij scholen en winkelcentrum Vleuterweide.

De luxe open keuken aan de voorzijde van het huis is van een tijdloos ontwerp en heeft veel werkruimte aan beide zijden. De woonkamer is tuingericht en de tuin, op het westen gelegen, is via de openslaande deuren bereikbaar. Al met al een prachtige woning die je van binnen gezien moet hebben!
Indeling in detail;

Begane grond:
Entree met toiletruimte en toegang tot de fantastisch uitgebouwde woonkamer, met aansluitend een riante moderne keuken die is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Hierbij moet je denken aan een koelkast, vriezer, oven, combimagnetron, warmhoudlade, quooker, vaatwasser en 5 pits inductiekookplaat. De keuken is voorzien van een composieten werkblad.

Tuin:
De grote achtertuin is keurig onderhouden, heeft een achterom en door de ligging kent deze tuin erg veel zoninval. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen garage bereikbaar.

1e etage:
Overloop, drie royale slaapkamers, badkamer, een aparte toilet en een vaste trap naar de 2e etage. De luxe badkamer heeft een ruime inloopdouche, een ligbad en een dubbel wastafelmeubel.

2e etage:
De tweede verdieping heeft een riante overloop met aansluitingen voor het witgoed en combiketel. Door een dakkapel of dakraam te plaatsen kun je hier gemakkelijk een vierde (en vijfde) slaapkamer creëren. Alle voorbereidingen voor het indelen zijn al getroffen. Zo zijn liggen er voldoende loze leidingen, is de elektra doorgetrokken, enzovoorts.

Woonomgeving:
De ligging is zeer gunstig in de jonge woonwijk “De Tuinlanden” te Vleuterweide. In de directe omgeving bevinden zich voldoende voorzieningen; sportverenigingen, winkelcentrum Vleuterweide, het Maximapark en het buitengebied, maar ook de uitvalswegen richting steden als Utrecht, Amsterdam en Den Haag zijn goed bereikbaar. NS Station Vleuten is tevens om de hoek gelegen, u bent met de trein binnen 10 minuten in het stadscentrum van Utrecht.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2012;
- veel leefruimte;
- 3 volwaardige slaapkamers (4e en 5e mogelijk);
- op korte afstand ligt winkelcentrum Vleuterweide;
- perceel 223 m² eigen grond;
- verwarming en warm water door middel van CV ketel;
- de woning is gebouwd onder GIW garantie en volledig geïsoleerd;
- aanvaarding in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met jullie NVM makelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

660 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

223 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

83 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's