Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fraaie hoekwoning aan de Rekenmeester in Assendelft ligt op de mooiste plek van de straat en is net zo royaal als-ie oogt. Gebouwd als de torens van een kasteel, met kantelen, imposante muren met manshoge, diepliggende raampartijen en dubbele openslaande deuren naar Franse balkons. De vierkante bouw verschaft op de tweede verdieping net zoveel kubieke meters leefruimte als op de begane grond, wat resulteert in een zestal (6!!) slaapkamers. Gecompleteerd met nog eens twee badkamers en twee aparte toiletten met fontein...

Deze woning is bij uitstek geschikt voor moderne gezinnen. Een groot gezin past er met gemak in. Een samengesteld gezin bijvoorbeeld, en dan allemaal een eigen kamer, of een gezin met flexwerkende ouders, plenty plek voor een eigen werkkamer. Of een combinatie hiervan... Tegenwoordig is ruimte een groot goed en daarvan vind je hier een overvloed! Dat de basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang praktisch om de hoek liggen, is natuurlijk gewoon prettig. De fietsader, die de wijken Noorder Delft, waar de Rekenmeester aan de groene buitenrand ligt, en Saendelft verbindt, brengt jong en minder jong veilig en vlot naar het winkelcentrum, het voortgezet onderwijs, de sportvelden en alle andere voorzieningen in de wijk. Door de ligging is de Rekenmeester is een rustige straat, met volop parkeerruimte, waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer passeert. Ook al zo'n groot goed met kleine kinderen, die onbevangen op straat spelen! Ook dat kan hier gewoon.

De goed onderhouden woning, het schilderwerk dateert van 2016, is in deze eeuw gebouwd en voldoet aan alle hedendaagse eisen op het gebied van wooncomfort en -plezier.
De benedenverdieping is verfraaid met massief hardhouten vloerdelen, in een V-groef gelegd en zonder drempels waardoor het nog ruimer oogt. De grote raampartijen in de woonkamer, aan drie zijden, zetten dit vertrek in een stralend licht, zelfs op sombere dagen. De schuifpui brengt je naar de achtertuin op het zuidwesten. De grote vrijstaande stenen garage is vanaf de Poldermeester te bereiken en fungeert naast een prima plaats voor uw auto meteen als fietsenberging en tuinschuur. Ruimte genoeg. De keuken in hoekopstelling voldoet vanzelfsprekend aan alle gezinseisen. Lekker groot werkblad, veel kastruimte en moderne inbouwapparatuur vergemakkelijken het huishouden.
Boven zijn dus maar liefst zes slaapvertrekken en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Het tweede toilet is separaat geplaatst en, geloof ons, dat is ideaal tijdens spitsuur. Twee van de slaapkamers hebben openslaande deuren naar een Frans balkon, alle andere vertrekken hebben eveneens grote raampartijen en de volle hoogte, ook op de hoogste verdieping.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Zonnige woonkamer met brede schuifpui naar beschutte achtertuin op het zuidwesten.
Open keuken in hoekopstelling met granito werkblad, design mengkraan en diverse inbouwapparatuur als halogeenkookplaat, heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Tweede toilet met wandcloset en fontein. Badkamer met wastafel en douche. Royale ouderslaapkamer, voorzien van ruime inbouwkast, met toegang tot een tweede badkamer met douchecabine, wastafel en ligbad. Tweede slaapkamer met manshoge raampartijen en dubbele openslaande deur met Frans balkon. Derde slaapkamer met schuifkastwandsysteem.
Tweede verdieping: overloop met afgesloten wasruimte, aansluitingen wasmachine en -droger. Opstelling mv-installatie. 3 slaapkamers waarvan 1 met dubbele openslaande deuren met Frans balkon.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 169 m2;
- inhoud 555 m3;
- perceelgrootte 177 m2 eigen grond;
- met vrijstaande ruime garage en beschutte achtertuin op het zuiden;
- superuitzicht op groenstrook en vaarwater;
- superligging ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

555 m³

Woonoppervlakte

169 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's