Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden een riant en uniek penthouse welke is gelegen aan de rand van het geliefde en karakteristieke "Oude Dorp". Het penthouse is recentelijk compleet gemoderniseerd en luxe afgewerkt. Parkeren kunt u uiteraard voor het appartementencomplex. Het appartement is gelegen nabij alle denkbare voorzieningen. De ligging nabij de rondweg biedt mede een uitstekende bereikbaarheid. De autosnelweg A-27 bevindt zich op slechts enkele autominuten afstand.

- Bouwjaar :1996
- Inhoud : ca. 480 m³
- Woonoppervlak : ca. 162 m²
- Servicekosten : € 228,-- per maand; de V.v.E. is gezond en actief

Indeling:
Begane grond:
De toegang tot dit kleinschalige appartementencomplex vindt via een afgesloten centrale hal plaats. Hier treft men het bellentableau, het trappenhuis en de lift aan. Het appartement beschikt over een riante berging.

Penthouse:
Het appartement neemt de bovenste twee verdiepingen (de 3e en 4e woonlaag) in beslag. Na binnenkomst in het penthouse treft u een meer dan verrassende indeling en een fraai ruim woonoppervlak.

Via de hal komt u in de zeer royale woonkamer met werkelijk een heerlijke ruimtebeleving welke door de hoogte en vide wordt versterkt. De woonkamer is voorzien van fraaie laminaatvloer met V-groef (extra brede plank). Door de vide is er een zeer speelse en ruimtelijke indeling ontstaan. De zeer fraaie woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 45 m². Aan de woonkamer grenst een sfeervolle serre welke middels een schuifpui bereikbaar is. Door een grote glaspui met schuiframen heeft men een weids uitzicht over Houten.
Moderne half open inbouwkeuken (2015) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gas kookplaat (gas op glas), afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron en stenen aanrechtblad. De woonverdieping heeft de beschikking over een 2-tal ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische vaste kast.
Moderne en luxe badkamer (2015) voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel, design radiator en raam. Via de entree / hal is tevens een modern vrijhangend toilet (2015) en een bergkast met cv-combiketel (eigendom Bosch 2012) en wasmachineaansluiting bereikbaar.

4de verdieping:
Via de trapopgang in de woonkamer komt u uit op de vierde woonlaag. De verdieping heeft de beschikking over een zeer sfeervolle vide met toegang tot het dakterras. Door de enorme ruimte op de vide is deze voor diverse doeleinden te gebruiken. Naast de vide is de goed bemeten slaapkamer gelegen. De slaapkamer met sanitaire voorzieningen (toilet en vaste wastafel) en inbouwkasten heeft een oppervlakte van ca. 38 m².

Oplevering in overleg

Resume:
BENT U OP ZOEK NAAR EEN MODERN EN STRAK PENTHOUSE MET EEN ENORME WOONOPPERVLAKTE NABIJ HET OUDE DORP? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

480 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's