Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het rustige dorpshart van Zonnemaire bieden wij u deze zeer sfeervolle half vrijstaande woning met dubbele garage aan. Welkom bij Prof. Zeemanstraat 25. Het geheel is gelegen op 615m2 eigen grond, is netjes onderhouden, heeft de beschikking over zowel een ruime woonkamer als tuinkamer en verder zijn er meerdere slaapkamers en twee badkamers aanwezig. Een woning met mogelijkheden.

Als we het over een woning met sfeer hebben, dan zijn we hier op het juiste adres.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u in de entree/hal. Vanuit hier krijgt u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer.
De roedeverdeling in het glas, het balkenplafond en de houtenvloerdelen geven deze ruimte veel uitstraling en sfeer. De woonkamer beschikt over radiatoren en een Tv-aansluiting. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken en/of loopt u door naar de tussenhal.

Keuken.
Een functioneel ingedeelde keuken met twee afzetruimtes. Het keukenblok is in een rechte- & in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, afzuigkap, vaatwasser en een ruime stoof met oven.

Tussenhal.
Ook deze ruimte is sfeervol afgewerkt en hier treft u de toiletruimte aan. Lopen we verder door naar de achterzijde dan komen we achtereenvolgens een geheel betegelde badkamer (met radiator en bad) en een slaap-/werkkamer tegen.

Dan rest ons nog een deur te openen. Als we dit doen dan komt wellicht de grootste verrassing van dit huis naar voren. U bent namelijk aangekomen in de ruim opgezette tuinkamer.

Tuinkamer.
Door het hoge plafond, de twee dakramen en de grote schuifpui is dit een heerlijk lichte ruimte waar u met het gezin, vrienden en/of kennissen heerlijk rondom de haard kunt zitten. Deze ruimte is tevens voorzien van een zolderverdieping die middels een spiltrap te bereiken is.

Bijkeuken.
Als laatstgenoemd treffen we in deze woning ook een bijkeuken met witgoedaansluitingen en de Cv-opstelling aan.

1e Verdieping:
Middels de bordestrap gaan we naar de 1e verdieping. Aangekomen op de overloop, waar u overigens diverse vaste kasten aantreft, krijgt u toegang tot de twee aanwezig zijnde slaapkamers.

Slaapkamers.
Beiden slaapkamers zijn netjes afgewerkt en direct te betrekken. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een eigen badkamer.

Badkamer.
Ook de afwerking en sfeer van deze badkamer is geheel in de stijl van het huis. De badkamer is voorzien van een wastafel, 2e toilet en een douchecabine.

Algemeen:
Het hekwerk gaat open en u loopt over de oprijlaan zo de achtertuin in. De achtertuin heeft een goede bezonning en is verder voorzien van diverse fruitbomen en een gazonpartij. In de tuin treft u tevens de dubbele garage aan.

Garage:
Deze gepotdekselde garage is o.a. voorzien van een betonvloer, 2x dubbele openslaande deuren, elektra en een zolder.

(De gebruiksverordening tweede woningen is per 1 juli 2015 komen te vervallen. Deze woning mag dus ook als tweede woning gebruikt worden. Let op, commerciële verhuur is niet toegestaan, het gaat dus om recreatief eigen gebruik.)

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vroeger hebben hier koeien gestaan Veel leuke verhalen van oudere buurtbewoners”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1745

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

693 m³

Woonoppervlakte

179 m²

Perceeloppervlakte

615 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellig straatje

 

Ondanks klein dorp veel activiteiten

 

Veel zonlicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's