Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 539.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Helft van witte twee-onder-een-kap met fraaie uitstraling, vrij uitzicht, mooie lichtinval en zeer ruime speelse indeling. De woning is goed onderhouden. Alle voorzieningen zijn vlakbij (scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten, uitgaansmogelijkheden, ziekenhuis et cetera) evenals uitvalswegen naar A1 en A28 en bushalte op 1 minuut lopen. Op 10 minuten rijden ligt de sfeervolle oude binnenstad van Amersfoort, met vele winkels en uitgaansmogelijkheden.

De riante living is U-vormig en heeft een massieve parketvloer. Verder zijn op de begane grond een bijkeuken en een garage. Op de eerste en tweede verdieping zijn er vier grote slaap/werkkamers met brede raampartijen, een badkamer en twee toiletten.

De heerlijke groene achtertuin (zuidwest) is beschut en zonnig en biedt veel privacy. Ook in de winter is het er al snel aangenaam. De voortuin loopt langs de hele, breed uitwaaierende gevel, met bordes naar de voordeur. Er staan bijzondere bomen (zoals mispel en kweepeer). Door het vele groen trekt de tuin veel vogels en vlinders.

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree/hal met garderobe achter schuifwand, toilet met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer met vrij uitzicht en openhaard (op gas). De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer via openslaande deuren en vanuit de bijkeuken.
Zeer ruime open woonkeuken met granieten aanrechtblad en 5-pitsfornuis. Aansluitend: bijkeuken met keukenblokje en vaste kasten en deur naar de garage. De bijkeuken wordt als wasruimte en bergruimte gebruikt, maar kan ook dienen als praktijkruimte.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 grote slaap/werkkamers. De badkamer heeft veel daglicht, beschikt over douche, ligbad, wastafel en designradiator. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

2e verdieping:
Overloop. Er zijn 2 grote slaapkamers en een bergruimte met CV-opstelling (2009). Deze ruimte beschikt over een afvoer en is geschikt te maken als tweede badkamer, maar is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden (studie, fitness, muziek maken).

De wanden in hal, trapopgangen en overlopen zijn afgewerkt met spachtelputz.

algemeen :

-parkeergelegenheid op eigen terrein
-heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning
-sfeervolle en privacy biedende achtertuin

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is een heerlijk rustige woonomgeving, terwijl alle mogelijke voorzieningen van de stad onder handbereik zijn. Een fraaie woning bovendien. Passerende kinderen maakten wel opmerkingen, als ik in de tuin werkte, zoals: Mevrouw, is dit nu een villa? Mijn eigen kinderen hebben hier de afgelopen 22 jaar heerlijk kunnen opgroeien in hun eigen ruime kamers. En de living biedt alle ruimte, voor gezellige feestjes met veel gasten, maar ook om je steeds weer uit te kunnen leven met de inrichting.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

650 m³

Woonoppervlakte

191 m²

Perceeloppervlakte

336 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

185 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

formidabel ruim huis

 

zonnige, groene achteruin met volop privacy

 

fraaie, brede witte gevel met bordes

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner