Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Voor een starter op de woningmarkt is dit hoekappartement aan het Vestaplein in Wormerveer in vele opzichten ideaal. Het ligt in een afgeschermd complex met eigen parkeerplaats en houdt toch contact met de straat. Hier wonen voornamelijk gelijkgestemden, één- of tweepersoonshuishoudens, vaak jongeren die aan het begin van hun carrière staan maar het zonde vinden om hun geld te besteden aan hoge huren. Kopen is nu eenmaal een betere investering en daar doen zij verstandig aan.

De ligging aan de kop waardoor je privacy nog meer geborgd wordt en een trappenhuis praktisch voor je neus om snel bij je vervoermiddel te komen. De liftinstallatie aan de andere kant van de galerij is heerlijk praktisch als je boodschappen of andere zware spullen bij je hebt. Deze woning op de derde etage is goed geïsoleerd, dat stamt nog uit de tijd dat de treinen niet zo geruisloos waren als ze nu zijn, en dat is nu alleen maar mooi meegenomen. De zware kunststof kozijnen met het dubbel glas bieden voldoende mogelijkheden om de buitenlucht naar binnen te laten. Vanaf deze hoogte kijk je mijlenver over het spoor naar het veenweidegebied van het Guisveld.
De nabijheid van het spoor brengt direct een ander voordeel: het NS station ligt op krap 7 minuten lopen. Net als de winkels aan de gezellige Zaanbocht en de supermarkten aan weerszijden van de Wandelweg lekker dichtbij zijn. Fietsend of zelfs lopend haal je alles wat je nodig hebt en vind je alles wat je leuk lijkt! Rust en sereniteit heersen in het tegenover het complex gelegen historische Wilhelminapark.

Het appartement is netjes, zoals gezegd is één van de slaapkamers bij de woonkamer betrokken, dat maakt de complete ruimte een stuk lichter, en ruimer natuurlijk. De keuken ligt hieraan gekoppeld. Deze heeft een openslaande deur naar het inpandige balkon. De keuken voldoet prima, zeker als je losse apparatuur wilt plaatsen maar je kunt hier natuurlijk ook rigoureuzer te werk gaan. Datzelfde geldt voor het toilet en de badkamer. In tegenstelling tot veel andere appartementen zijn dit twee verschillende vertrekken. Prettig want zo hoeft je visite niet je badkamer in. Daar is namelijk ook de aansluiting voor de wasmachine, naast de wastafel en de douchecabine.
De twee overgebleven slaapkamers zijn ruim, handig als het één- of tweepersoonshuishouden uitgebreid wordt...

Indeling:
Begane grond: centrale entree. Liftinstallatie, trappenhuis en separate bergingen. Alleen voor bewoners toegankelijke parkeerplaats. Vandaar tweede trappenhuis.
Derde etage: entree via galerij, hal met meterkast. 2 Slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en opstelling CV-installatie. Badkamer met wastafel, douchecabine en aansluiting wasmachine. Separaat toilet. Woonkamer met open doorgang naar oorspronkelijke 3e slaapkamer, met vaste kast, en naar de keuken met vierpits gaskookplaat. Inpandig balkon met inbouwkast.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 73 m2;
- inhoud 239 m3;
- vrij gelegen galerijflat met eigen parkeerplaats en liftinstallatie;
- driekamerappartement (was 4) op de hoek, met aparte berging;
- actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage € 130,=;
- onderhoudsarme kunststof kozijnen en kiep-/ kantelramen;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is regelmatig een leuke braderie op de Zaanbocht. Dit is een leuke winkelstraat op 5 minuten loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

239 m³

Woonoppervlakte

73 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Restaurants in de buurt

 

Supermarkt op loopafstand

 

Regelmatig livemuziek in kroeg in de buurt

 

Rustig locatie van appartement geeft veel privacy.

 

Rustgevend uitzicht vanuit appartement op natuurgebied Guisveld

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's