Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze 2-onder-1-kap woning is gelegen nabij het vernieuwde centrum van Lopik en 15 minuten verwijderd van de A2. Dit maakt het een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en toch dichtbij het hart van Nederland willen wonen. Eventueel is werken aan huis ook een optie, de voormalige garage is daarvoor zeer geschikt. De woning is zeer netjes afgewerkt met een eigen oprit, een luxe keuken en 5 slaapkamers. De achtertuin is fraai aangelegd en heeft een gezellige veranda. In de afgelopen jaren is er ook aandacht besteed aan de energie zuinigheid. Zo is de spouwmuur geïsoleerd en zijn er kunststof kozijnen geplaatst met dubbele beglazing (HR++) en is de vloer voorzien van vloerverwarming en isolatie.

Wij zijn van mening dat deze mooie woning de moeite waard is om van binnen te zien!

Bij aankomst, als je de auto op je eigen terrein hebt geparkeerd kom je via de entree in een ruime hal. De hal heeft toegang tot het toilet en de trapopgang. De begane grond is opgedeeld in een woonkamer, keuken en eethoek. Doordat het huis aan de achterzijde is uitgebouwd, heeft de keuken een ruimer karakter gekregen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vier laden vriezer en (inductie) kookplaat. Zowel via de keuken als de woonkamer is de ruime achtertuin te bereiken. Zoals eerder vermeld is de tuin voorzien van een veranda. Als je het de verkopers vraagt is dit in de zomer de prettigste plek van de woning. Ook is er in de tuin een bijgebouw geplaatst. Voorheen was dit de garage. Op dit moment is het een ruimte waar de wasmachine en droger staan. Deze fijne ruimte is te gebruiken als kantoor. Achter deze ruimte is nog een ruime schuur te vinden.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. Alle kamers zijn licht en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De zolder verdieping is praktisch ingedeeld. Er is een voorzolder, een aparte ruimte waar de wasmachine kan staan en een grote zolderkamer met een dakkapel en verhoogde nok. Deze kamer is erg licht en voelt fijn aan. Er is een tweede slaapkamer aanwezig op deze verdieping.

Bijzonderheden:
- Er zijn op maat gemaakte horren aanwezig bij de kunststof kozijnen
- Het energielabel betreft een energielabel C.
- Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en sportvelden op loopafstand gelegen!

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

456 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

233 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Enige 2 kapper in de straat met ruime tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's