Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 155.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

OP DE BEGANE GROND GELEGEN APPARTEMENT MET EIGEN CARPORT EN BERGING IN NIEUW COMPLEX OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM.

Dit moderne en vrijwel nieuwe appartement is ideaal voor starters en alleenstaande. De onderhoudsstaat van het gebouw is prima en ook is sprake van volledige isolatie. Het appartementencomplex bestaat uit 9 appartementen en is in 2006 opgeleverd. De gebruiksoppervlakte is ca. 50 m².

De voordeur van het appartement is direct vanuit de binnenplaats bereikbaar. U hoeft dus geen trappen te lopen dan wel lift te nemen naar de ingang van het appartement. Bij binnenkomst in het appartement is de hal/gang met keurige laminaatvloer. Deze vloer loopt door in de woonkamer met open keuken. In de woonkamer is voldoende plaats voor een ruime zithoek en eethoek. Aan de voorzijde is een terrasdeur naar een buitenterras aan de voorzijde. De open keuken heeft een moderne inrichting met o.a. combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en gaskookplaat. Naast de keuken is een praktische bergkast voor uw voorraad, stofzuiger etc. De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De badkamer is keurig afgewerkt met douchecabine, wastafel en wandcloset. Tot slot is er nog een was-/cv.-ruimte met tegelvloer. Hier zijn de aansluitingen voor het witgoed en hangt de Nefit combiketel.

Op het binnenterrein beschikt het appartement over een eigen overdekte parkeerplaats en een houten berging voor de stalling van uw fiets.

Er is een actieve VVE bij dit appartementencomplex. De servicekosten bedragen ca. € 60,= per maand. In de servicekosten zit o.a. de opstalverzekering en kosten/reservering voor het onderhoud van het gebouw.

Vraagprijs € 155.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

160 m³

Woonoppervlakte

50 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's