Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KEURIG ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS GELEGEN IN DE WIJK KATTENBROEK!

Uitstekend onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers, voor- en achtertuin en stenen berging, gelegen in de gewilde Krekenbuurt van designwijk Kattenbroek . Deze moderne woning is keurig afgewerkt en zo te betrekken. De woning is ideaal gesitueerd ten opzichte van alle denkbare voorzieningen als winkelcentra, openbaar vervoer, diverse sportfaciliteiten, scholen en de uitvalswegen A1 en A28.

Indeling:

Begane grond:
entree / hal, meterkast, toilet met fontein. Deur naar de tuingerichte woonkamer met bergruimte onder de trap en deur naar de tuin. De ruime keuken aan de voorzijde is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en een gevelraam met zicht op de straat. De woonkamer en hal zijn voorzien van een eiken houten vloer.

1e verdieping:
overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers waarvan 2 aan de achterzijde. Alle 3 de kamers zijn bijzonder licht door de vele ramen en de lichte kleurstellingen. De badkamer beschikt over een bad, toilet en een wastafel. De gehele 1e verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping:
zolderetage met dubbele dakkapel met kunststof kozijnen (2017) over de volle breedte, waardoor er een ruime voorzolder en een 4e slaapkamer is gecreëerd. De wasmachine aansluiting en cv-opstelling zijn op de voorzolder gesitueerd. De gehele 2e verdieping is wederom voorzien van een nette laminaatvloer.

De goed onderhouden achtertuin op het noordwesten is, evenals de voortuin, fraai aangelegd. Achter in de tuin staat een stenen berging. Doordat de tuin 10 meter diep is, kunt u hier de gehele dag genieten van de zon!

Kortom; een leuke, nette en zo te betrekken eengezinswoning in de gewilde ‘Krekenbuurt’.

Bijzonderheden:
- Zo te betrekken
- Dakkapellen zijn geplaatst in 2017
- Woonoppervlakte ca 110 m2
- Bouwjaar 1993
- Nette keuken met inbouwapparatuur
- Oplevering: 1 september 2018

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

320 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's